Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Offtopic  :  Snak om alt mellem himmel og jord

Avler finanskrisen flere uduelige firmaer?



Forum rating: Top 5
Fredag 31-07-2009 kl. 18:08
    Vis profil  Vis bilprofil
Ja jeg undrer mig. Under kriser ville jeg tro at man passede ekstra på sine kunder, men jeg synes bare at firmaers service og håndtering af ordrer bliver ringere og ringere.

Bare den seneste måned har jeg oplevet:

1) Max Jessen Ide Møbler Terndrup : At blive lovet at det defekte sofabord vi fik leveret for 3 uger siden skulle afhentes tirsdag. De vælger så at slette os af køreplanen uden at sige det til os. Jeg skal selv ringe og spørge, hvorfor jeg intet har hørt fra dem. De siger de kommer fredag for så at ringe og sige de gerne vil udskyde det endnu en uge

2) Ide Møbler Hjørring lover at kontakte os ang. et sofabord. Om det kan skaffes eller ej. Vi hører INTET fra dem

3) Alm Brand Bank : At sidde i en 30 min. og vente på en rådgiver, selvom jeg har meldt min ankomst. "Han taler i tlf." var beskeden. Damen glemmer så bare at sige til ham at jeg sidder og venter, efter han har afsluttet opkaldet

4) Hurup Møbler Frederikshavn : Den flinke dame sender nye ben til en Sofa, da de medfølgende ben var for høje (hvilket var vores egen skyld)
De sender så kun nogle plasticben, som godt nok passer, men der mangler også 3 kortere træben. "Prøv bare at skifte plast-benene og se om sofaen hælder" Det behøves man da ikke. Man skal vel ikke være professor for at regne ud at skal nogle ben være kortere, så skal ALLE ben være kortere

5) At få en sending nummerpladerammer for så at opdage at den ene kasse slet ikke er de nummerpladerammer jeg har bestilt

Jeg synes at service etferhånden er en by i Rusland og at firmaerne bare bliver ringere og ringere til at overholde aftaler mm
     VIP medlemskab til udgangen af 2009

Avler finanskrisen flere uduelige firmaer?



Forum rating: Top 100
Fredag 31-07-2009 kl. 18:34
    Vis profil  
Man må desværre nok bare lære at leve med det, for folk fatter ikke en skid nu til dags - de er pisse ligeglade med alt og alle.
Og ordentlige håndværkere er heller ikke til at finde - de skal bare have lortet bakset sammen Ved ikke om det er fordi de skal ud på en rasteplads og banke bajere..

Avler finanskrisen flere uduelige firmaer?



Forum rating: Top 250
Fredag 31-07-2009 kl. 18:44
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg kan KUN give dig ret!
1) Skulle syne en bil for en ven hos Applus i Vejen, hvor den så ikke kan synes uden reg.-attest for konstruktiv ændring pga justerbar undervogn. De fortæller mig så rækkefølgen omvendt af, hvad jeg skal gøre (okay, noget kunne jeg måske ha' fortalt mig selv, men har aldrig rodet med en bil før, der skal synes som konstruktiv ændret).
De fortæller mig, at de fejl, der var på bilen skulle rettes, registreringsattesten skal udfyldes af min ven (navn, model osv) og godkendes ved ToldSkat og derefter kan bilen synes. Efter fejlene er rettet, kører jeg bilen til Esbjerg (bor ca 45 km derfra), venter i 1 time i kø og får at vide, at synsfolkene skulle udfylde reg.-attestens nederste halvdel+bagside, før de kunne gøre noget. Så måtte en tur til syn i Esbjerg og vente endnu en ½ time, før den er godkendt og synet.

2) Ville bestille en vodka hjem igennem VinSpecialisten i Kolding Storcenter. En vodka, der kun bliver importeret af Maxxium - Liquid Inspiration. De siger i Kolding, at dem handler de ved, så den skal de nok få hjem og kontakte mig om pris og hvornår den kan afhentes. De ringer ikke og efter en uge ringer jeg selv til dem for at få meldingen; - Vi kunne ikke få den hjem. Vi bestiller ikke direkte ved Maxxium, men hos Kypergården i Vejle, men de har aldrig hørt om den.
Jeg vælger så at ringe til Maxxium og høre, om de ikke stadig sælger vodkaen. Det gør de og kan se, at Kypergården har bestilt vodkaer hjem fra dem før, men dog ikke lige den. Derefter en opringning til Kypergården. De kan godt finde vodkaen i Maxxiums sortiment og vil gerne bestille en kasse hjem (gætter vel på 6 stk).
Til sidst en opringning til VinSpecialisten og fortælle, at nu kan de godt bestille vodkaen hjem. Kvinden, jeg taler med siger, at det skal hun sørge for. 2 uger efter har jeg stadig intet hørt. Kontakter dem igen for at få at vide, at chefen har været på ferie i 2 uger og kommer tilbage mandagen efter og ham, jeg taler med, kan ingen ordrer eller vodka se.
I dag (12 dage efter chefens tilbagekomst) ringer jeg igen. Nu taler jeg med chefen, som så informerer, at han kan ikke sætte nogen dato på bestillingen, da de intet mangler fra Maxxium pt, så om der gik en uge eller en måned var uvis.
Nu har jeg så valgt at få vodkaen hjem, hvor jeg betaler 50 kr for fragt for den ene flaske og så er det godt nok sidste gang, jeg handler der igen ever!

Avler finanskrisen flere uduelige firmaer?



Forum rating: Top 5
Fredag 31-07-2009 kl. 18:45
    Vis profil  Vis bilprofil
Ja hvis det så bare kun var håndværkere, men det er indenfor alle brancher.

Jeg bliver efterhånden mere chokeret når en handel går glat end når den går galt.

Og det undrer mig at man ikke gør en ekstra indsats i de tider her, i stedet virker det bare til at man er mere ligeglad.
     K&N filterelement til Toyota Yaris I 1.5 T-Sport

Avler finanskrisen flere uduelige firmaer?



Forum rating: Top 25
Fredag 31-07-2009 kl. 19:32
    Vis profil  Vis bilprofil
Nu skal man jo passe på ikka at skære alle over en kam... er selv håndværker så bliver jo nødt til at modsige jer lidt!
Fejler ikk noget der ikk ka limes

Avler finanskrisen flere uduelige firmaer?



Forum rating: Top 5
Søndag 02-08-2009 kl. 08:08
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg har desværre ingen erfaringer der modsiger ovestående.
Håndværkere er har ingen som helst stolthed tilbage, de er bare 'aber med montagelim og sømpistoler'.
Så er de meget hurtige til at kritisere andrehåndværkeres fejl.
Regningen skal de nok sende, men at komme til den aftalte tid eller rette de fejl de laver? Nope.
Brok brok brok.




aut viam inveniam aut faciam


 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg