Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

7A-FE med 6 sæder og 6 døre!



Forum rating: Top 500+
Lørdag 22-08-2009 kl. 22:25
    Vis profil  
Vover at kaste en bold op da jeg er kommet i nød.

Min Carina E fra 95 som stadivæk kører ud problemer - 280.000 på bagen - kommer om ikke så lang tid til at stå model til en fammillie på 6 personer som altså for brug for 6 sæder og 6 døre

Jeg har kigget efter diverse nye toyotamodeller vice, verca, verso osv, men synes ærligt talt at de både er dyre og lidt kedelige.. der er ikke meget stil over det.

Da jeg faldt over dette link: http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=57805 (Mercedes Benz W124 - E250D Lang 6 Dørs) var der et eller andet der inde i min hjerne sagde: vinkelsliber...svejse...2 døre...2 sæder og vupti en helt ny model er født: "Carina E 1,8 GLi Long"

Er det overhovedt muligt? Hvad koster det mon? Og er der mon nogen som har haft den samme tanke?

Med alle de motorvejsudvidelser som vores kære trafikminister har i tankerne bliver der jo masser af plads til lange biler i fremtiden, og hvorfor skulle man ikke benytte sig af det?

Ved godt, at jeg som en fattig mand med mange børn, i sidste ende kommer til at smide hånklædet i ringen og købe en Fiat Multipla 1,6 Dynamic

Men som bekent er drømme gratis (endnu), og jeg drømmer stadivæk om en "TOYOTA Carina E 1,8 GLi Long" hvor mine børn kan sidde og råbe og skrige og kaste ispapir og bussemænd efter hinanden.

Er det mon helt utopi ?

7A-FE med 6 sæder og 6 døre!



Forum rating: Top 500+
Mandag 24-08-2009 kl. 20:05
    Vis profil  
heh, tror desværre ikke de danske syns haller er så medgørlige...
Måske i england, tyskland eller lign. men hvis man bor der, så gidder man da ikke købe en carina, der koster bilerne jo en slik, så skal man bare forsikre sig eller håbe på at ens eget og de 5 andres helbred er godt.

Hvis du som mig er til japanske biler, så overvej en brugt Honda FR-v, samme layout som multipla, bare mindre fjollet.... eller en brugt Toyota Previa.

Hmmm, interessant dilemma, har haft 2 fiater og har en lige nu, og to toyotaer og har en nu, er glad for begge mærker, har en mekanisk tilfredshed ved min gamle carina der opfører sig som en bil der har gået meget mindre end 270.000 km... og min fiat bliver jeg bare glad i låget af at køre. En multipla er faktisk slet ikke ringe at køre i, på mit lokale værksted siger mekanikerne "en multipla er som en fisse, den er pisse grim, men man kører godt i den"


Min mening, vær glad for at konen ikke presser dig i retningen af en citroen berlingo med ekstra sæder, så hellere en multipla.

7A-FE med 6 sæder og 6 døre!



Forum rating: Top 500+
Mandag 24-08-2009 kl. 20:15
    Vis profil  
ps. hvis alle børnene er ble børn med barnevogn, så er en multipla eller previa ikke nok, så skal du sgu have enten en trailer eller en fiat ducato :D

7A-FE med 6 sæder og 6 døre!



Forum rating: Top 500
Mandag 24-08-2009 kl. 20:20
    Vis profil  
din mekaniker må godt nok ha en nederen kone, hvis han sammenligner hende med en fiat multipla :P haha, tror squ min kæreste må være en gammel ae82'er så. Starter hver gang, kommer til tiden og til tider spændende at køre i

7A-FE med 6 sæder og 6 døre!



Forum rating: Top 500+
Tirsdag 25-08-2009 kl. 05:29
    Vis profil  
Haha ha, god pointe, ja jeg er også glad for ikke at være gift med byens bredeste italienske kvinde :D

hvis min var en bil var hun en AW11, de kræver nemlig en erfaren fører for at det bliver rigtigt sjovt.... og så kan man ikke lade vær' med at lege med hendes forlygter.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg