Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

Blaupunkt Equalizer



Forum rating: Top 500
Onsdag 09-09-2009 kl. 15:54
    Vis profil  Vis bilprofil
Nogen som har forstand på indstille lyden på en Blaupunkt radio med 6-bånds equalizer...? Jeg er har overhovedet ingen forstand på sådan noget, så alle forslag er velkomne... :)
Carina E 2.0 SLi

Blaupunkt Equalizer



Forum rating: Top 50
Fredag 10-09-2009 kl. 23:10
    Vis profil  Vis bilprofil
Du skal sådan set bare instille det så du syntes det lyder godt. Mange kan godt lide lidt ekstra både i bund og top - DVS. faderne kommer til at stå som en flad U. - det er lidt det samme som en Loudness funktion gør (fordi vi ikke høre de lave og høje toner så tydeligt ved lav lydstyrke)

Hvis man skal gøre noget mere videnskabeligt - skal man have fat i en CD med tone i hele lydområdet, samt en kalibreret lydtryksmåler, som kan måle i hele området - med det udstyr vil man kunne instille aqualizeren, så man forsøger at ophæve de uheldigheder der måtter være ved højttalerne og deres placering i bilen. Men det er absolut ikke sikkert at du syntes at den mest liniære frekvenskurve lyder bedst.
Er du klogerer end du aner - køb en japaner

Blaupunkt Equalizer



Forum rating: Top 500
Søndag 13-09-2009 kl. 15:32
    Vis profil  Vis bilprofil
ok... Jamen der er egentlig oss det jeg har gjort et forsøg på, men har bare noget svært at forstå systemet i det, da man åbenbart kan indstille hvert "bånd" indenfor flere frekvenser... Ved ikk om du forstår hva jeg mener, men det er det jeg syntes som virker lidt uoverskueligt... :)
Carina E 2.0 SLi

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg