Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

2E-E benzin mangel



Forum rating: Top 500+
Søndag 21-02-2010 kl. 02:11
    Vis profil  
Hejsa.
Har et seriøst problem med min Starlet EP81 (1992) 1.3i (2E-E)

Motor satte ud ved høje omdrejninger (fuld Gas) Min mekaniker fandt
ud af at toppakningen var lidt utæt. Men kunne ikke sige om det var det som der var skyld i at den gik dårlig. Jeg valgte derfor at skifte motoren. Nu er problemet så at den stadig hakker og sætter ud ved fuld gas. Er 99% sikker på at det skyltes benzin mangel , da tændrørene
er helt hvide. Men når nu motoren er skiftet og dermed indsprødning , strømfordeler og div. følere osv. Så begynder jeg at have svært ved at finde fejlen. Har sat nyt bensin filter på.... prøvet at kører uden lamda sonde , uden bensin tryks reg. Prøvet en anden lamda sonde. Men intet
ændre sig det mindste..! Motor lampen lyser ikke... Lige meget hvad jeg har prøvet.! Mit bedste bud er for lav benzin tryk. Men hvordan tester men det. Kan måske også være styreboxen. Men er kørt godt og grundig fast. Så har i et godt bud , eller hjælp til at teste box og benzin tryk , så hører jeg meget gerne fra jer.

En fusteret Starlet ejer.
Mvh. Morten

2E-E benzin mangel



Forum rating: Top 500
Søndag 21-02-2010 kl. 14:10
    Vis profil  
Det er vel pumpen der er ved at stå af? Af med returløbet og tørn på starteren. Den skal pumpe et bestemt antal liter ud i minuttet eller er den kaput.

2E-E benzin mangel



Forum rating: Top 500+
Søndag 21-02-2010 kl. 14:46
    Vis profil  
Ja den er jeg med på..! Men hvor meget skal den pumpe.? Kunne forestille mig at en ny pumpe ikke er helt gratis , så vil gerne være sikker før end jeg køber en ny.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg