Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Offtopic  :  Snak om alt mellem himmel og jord

Internetproblemer



Forum rating: Top 250
Søndag 01-03-2010 kl. 19:25
    Vis profil  
Hej.

Jeg har problemer med internetforbindelse på mit private trådløse netværk.
Jeg har en Dlink DI-524UP trådløs router som jeg har haft i omkring 2,5 år. Den har kørt fint og uden problemer frem til en dag hvor den pludselig ikke ville tænde. Det viste sig at være strømforsyningen(altså adaptoren mellem stikkontakten og routeren) der var i stykker og jeg fik fat i en ny, hvorefter den kørte igen. Jeg er lidt i tvivl om, om det var i den forbindelse at netværket begyndt at køre ustabilt, men jeg nævner det hvis nogen ved at det kan have en indvirkning.
Tilbage til det egentlige problem:
Jeg har 2 computere på det tråsløse netværk, der som sagt har kørt problemfrit i ca 2 år. En er en HP Pavilion med Vista og en ældre FujisuSiemens med XP. Begge computere har samme problem.
Efter nogen tid på internettet falder det pludselig ud. Jeg er stadig på det trådløse netværk, kan stadig bruge msn messenger men kan ikke browse internetsider, hverken med firefox eller IE. I vista kan man stadig se at netværket er tilsluttet både lokalt og internet, men der er bare ingen internet. Hvis man vælger "diagnosticer internetforbindelse" siger den at der er et problem med DNS som ikke kan løses automatisk.
Jeg kan godt komme ind på routeren og indstille ting og også derfra vælge "reboot router".
Det hjælper at reboote routeren, hvorefter det igen køre fint i nogen tid før det falder ud igen. Der er ikke umiddelbart nogen rytme i hvornår den falder ud(ikke tidsmæssigt i hvert fald) og jeg synes ikke det passer sammen med når begge computere er på eller når den anden computer tændes eller noget i den stil.

Jeg har prøvet at scanne for virus, at opdatere firmware på routeren, at fjerne mac-adresse filter, forsøgt at sætte statisk IP-adresse på vores 2 computeren, valgt en kanal som ligger så langt som muligt fra de omkringliggende netværk og sørget for at mit netværk ikke har samme SSID som nogen af de andre netværk. Alt uden virkning.

Nogen der ved hvad der kan være galt?

Jeg har installeret en mobil bredbåndsrouter fra Telenor(som også er udbyder af mit faste bredbånd) på begge computere. Kan dette have noget at gøre med problemerne? Jeg tænker på om det kan være denne installation der forvirre computeren med hensyn til internet forbindelse(jeg har ikke den mobile bredbåndsmodem sat i computeren når det går galt)?

Internetproblemer



Forum rating: Top 250
Søndag 01-03-2010 kl. 20:32
    Vis profil  
pin pc har også problemer med at den falder ud når jeg bruger msn plejer at skulle lukke det ned før jeg kan bruge nettet og jeg kører Windows 7
Det man ikke kan lave med gaffatape er ikke værd at lave ;)

Internetproblemer



Forum rating: Top 5
Onsdag 02-03-2010 kl. 08:20
    Vis profil  Vis bilprofil
Prøv at skifte routeren, jeg havde en d-link i mange år men den kunne ikke trække 20mbit og døde engang imellem under mystiske forhold.
Bilen kører fint tak!

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg