Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Indsugnings manifold 3s-gte



Forum rating: Top 500+
Onsdag 24-03-2010 kl. 11:32
    Vis profil  
Hvad gør folk med deres indsugnings manifold på gen 2 motorene, har søgt, men kan ikke finde nogen til at købe.
er vejen frem til bedre flow bare en portning?

Mvh Kasper.

ps, jeg er bare i gang med at undersøge alle muligheder for at få en god motor

Indsugnings manifold 3s-gte



Forum rating: Top 250
Onsdag 24-03-2010 kl. 13:39
    Vis profil  Vis bilprofil
Vil du stadig køre med topmonteret intercooler?

Hvis ikke, så find en indsugning fra Gen4. (Caldina) denne har spjældhuset i venstre side, istedet for på midten som de andre generation motorer.

Om det giver bedre flow ved jeg dog ikke.
Det der er adskille mænd fra drenge, er mængden af deres legetøj.

Indsugnings manifold 3s-gte



Forum rating: Top 500
Onsdag 24-03-2010 kl. 14:33
    Vis profil  
du får ikke specielt meget ud af en indsugningsmanifold på den motor med mindre du skyder efter 400+ på hjulet.

Du kan vinde lidt ved en ATS throttle body inlet (det stykke, som sidder mellem din A2W-IC og torpedoinlet.

Har du skakket med Egon eller René ? - Det lyder ikke sådan.

Det virker som om, du stadig trækker lidt på at beholde din gen2. Det er svært at hjælpe dig specifikt, hvis vi ikke ved, hvad du vil..

For mig, er det lidt spild af tid at finde frem til løsninger, som alligevel ikke føres ud i livet. Det er sku ikke for at jorde dig, jeg siger det, men for at du skal bestemme dig.

Ring til René og Egon, for at forhør dig om mulighederne.. Det er omsonst at gisne om fakta, når det ikke kræver mere end et enkelt, eller 2 i dette tilfælde, telefonopkald.

Dette forum er overhovedet ikke det rigtige sted at finde specifik info omkring motorswaps. At jeg ved en del om det, da jeg har adskillige swaps bag mig, er kun til din fordel, men jeg synes du skal lave noget informationssøgning på celida forums, hvis du har intensioner om at finde den bedste løsning til dit setup.

Har du været inde og finde info på de sider, som jeg skrev i den forrige tråd ?

Anyway, hvis du ikke bor for langt væk, kan jeg da svinge forbi og se lidt på sagerne, når du har bestemt dig for, hvad vej du vil gå med motoren.

mvh
John

Indsugnings manifold 3s-gte



Forum rating: Top 500+
Onsdag 24-03-2010 kl. 20:48
    Vis profil  
Nej jeg har ikke snakket med hverken gert eller rene, gadbjerg motorimport holder lukket til på mandag, og Rene har nogle meget begrænsede telefon tider ( to timer om ugen) men jeg vil jo selvfølgelig tage en snak med en eller begge så snart jeg har mulighed for det..
Grunden til at jeg tænker i muligheder med den nuværende motor er at jeg har hørt så mange der er gået fast i deres swap pga problemer med ledningsnet osv, og dén situation vil jeg ikke se mig selv i..
jeg kender ikke nogen der har gjort det eller har erfaring indenfor netop det. så derfor er min tøven.. klart at jeg skal have snakket med dem før at jeg beslutter mig endeligt..

ja jeg har været rundt at kigge på forskellige sider, men jeg synes også at finde ligeså mange muligheder som jeg har sedler.. tingen er bare at jeg også skal finde ud af hvad der er realistisk for mig at gå i gang med. for at få en professional til at lave ledningsnettet færdigt for mig vil nok blive ligeså dyrt som de upgrades der skal til for at den får samme antal hk.

mange tak for dine svar og din tålmodighed Jeg kommer fra en lille by nær brande, og det ville da slet ikke være dårligt hvis vi kunne få en reel snak om tingene på et tidspunkt når jeg har bestemt mig.

Mvh Kasper

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg