Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Skift af gearkabel på Corolla HB 1.3Xli E100



Forum rating: Top 500+
Torsdag 03-04-2010 kl. 14:46
    Vis profil  
Hejsa

Min corolla vil ikke længere gå i bakgear. Det ser ud som om noget hvidt plastrør der omslutter selve kablet på det ene af de 2 gearkabler er knækket. Derved bøjer kablet blot nedaf mellem beslaget og armen på gearkassen, istedet for at skubbet til armen på gearkassen.

Kan kablet repareres så man ikke skal splitte bilen ad?
Kan kablet adskilles så man kun behøver skifte stykket i motor rummet eller skal det skiftes i hele sin længde?
Hvis det skal skiftes i hele længden kan nogen så komme med lidt fif til hvordan jeg nemmest får det skiftet?

Jeg har fået det løsnet i begge ender samt på fjernet metalplade/gummiklods der sidder i væggen mellemmotorrum og kabine. Kablet sidder dog stadig uhjælpeligt fast et eller andet sted i miderkonsollen under instrumentbræt.

Mvh Alex Sørensen

Skift af gearkabel på Corolla HB 1.3Xli E100



Forum rating: Top 50
Torsdag 03-04-2010 kl. 15:43
    Vis profil  Vis bilprofil
På med et nyt kabel, du skal nok have motorcomputeren afmonteret da kablet går under denne. God arbejdslyst.

Skift af gearkabel på Corolla HB 1.3Xli E100



Forum rating: Top 500+
Søndag 04-04-2010 kl. 00:25
    Vis profil  
Du skulle vel ikke kort kunne beskrive hvordan computeren ser ud og hvor den er monteret? Selv forestillede jeg mig en vandtæt sort kasse alá den med sikringerne ude i motorrummet, men der er ingen sådanne i vejen for demontage af kablerne derude. Min sidste forhindring er et eller andet allerforrest i midterkonsollen under instrumentbord, her sidder kablet fast uden at jeg ved hvordan jeg kommer til det. Jeg kan se noget gråt plast som jeg vil tro leder luft ud til der hvor man har fødderne mens man kører.

-Alex

Skift af gearkabel på Corolla HB 1.3Xli E100



Forum rating: Top 50
Søndag 04-04-2010 kl. 01:49
    Vis profil  
det som du kan se der forest under kardan box det er styrboxen og for en nybegynder vil jeg sige det er et kompliceret stykke arbejde du har gået i gang med men start med at afmontere radion så plast uden om dernæst askebæger bagerste del af a kardanbox styrbox skal løsnes fra pasager side skubbes over i førerside og afmontere stik og ud i pasager side der er sikker noget småting jeg har glemt og pas nu på der er mange klips som sidder godt fast og plastiken knækker nemt kablerne er nu til syne og så kan du se om du kan finde skruer klips de sidder fast med.. held og lykke ps punktum og komma det må du tænke dig til..

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg