Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce






 
Offtopic  :  Snak om alt mellem himmel og jord

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 50
Mandag 10-04-2010 kl. 20:33
    Vis profil  
Er der nogen herinde der har erfaring med akupunktur (eller evt. anden alternativ behandling) til hunde med HD?

Vores lab har dårlige hofter, slidegigt i albuerne og Lupoid Onychodystrofi (hans immunforsvar afviser hans negle)

Han er en super glad og frisk hund som til trods for dårlige røngtenbilleder, er næsten fit for fight og kan hoppe og springe, men alligevel gør vi jo en del forebyggende for ham i form af bl.a. hamrende dyrt foder med Glucosamin, hundesvømning etc.

Nu har jeg så læst at akupunktur også kunne være en løsning når han f.eks. har pølet lidt for meget med et par legekammerater, men jeg ville gerne høre fra folk som selv har erfaring med det. Evt. mod andre lidelser end lige HD.

Endvidere vil jeg også meget gerne høre om personlige erfaringer med at lægge guld ind i hoften. Rocky er heldigvis slet ikke på et stadig hvor det kommer på tale endnu, men derfor vil jeg gerne lige høre lidt om det alligevel.
Im not suffering from insanity, Im enjoying it.

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 10
Mandag 10-04-2010 kl. 21:33
    Vis profil  
Først min holdning:

Hvis det er en hund med papirer kan du kræve en ny fra første kuld fra kennelen, eller som regel få halvdelen af prisen på hunden refunderet hvis du får den aflivet.

Det er ikke godt at holde liv i en hund der lider bare pga. at i kan have svært ved at skille jer af med den.

Og som delsvar på dit indlæg:

Forresten kan du jo købe glucosamin i hesteforretninger, og selv tilsætte der hvis det er.

Og du skal nok ikke lade hunden hoppe og springe hvis den har AD/HD.

/bm
Med Toyota Picnic 2.2TD byttes til Corolla STC...

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 25
Torsdag 11-04-2010 kl. 01:17
    Vis profil  Vis bilprofil
akupunktur har jeg aldrig rigtig hørt om til hunde... tvivler så også det virkelig hjælper på mennesker anden phykologisk(?)

det med guld i hovterne som overskriften lyder har jeg tilgængæld hørt flere dyrelæger anbefale så den tror jeg mere på mht hofte problemer

At aflive en hund gør man sku da ikke bare for den blir lidt syg??!!

Du skal jo huske Boris mange har hund som erstatning for børn de ikke kan få.. Man afliver jo heller ikke børn bare for de syge?!

Der har jeg den helt klare holdning at har man hund eller kæledyr i det hele taget, så må man også betale de omkostninger der følger med.

Har selv lige betalt 7000kr på en operation på en 11 år gammel lab. og gør det gladeligt igen hvis det er det der skal til....Det er så af helt andre årsager end det tråden handler om.
Fejler ikk noget der ikk ka limes

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 50
Torsdag 11-04-2010 kl. 07:53
    Vis profil  
Boris: For det første "holder vi ikke liv i en hund der lider"
Som skrevet i mit indlæg så er Rocky frisk og rørig og hvis han vil hoppe og springe når vi er på stranden eller i skoven, så skal han have lov til det. Han skal ikke pakkes ind i vat og holdes herhjemme. Han skal have lov til at være hund, uanset om det så betyder at vi har ham 3 år mindre.
Hvis hunden lever et liv hvor den ikke må folde sig ud på stranden og ikke må lege med andre hunde osv, så er det ikke et værdigt liv i mine øjne, men det er så MIN holdning.

Thomas: Det er lige netop den tanke jeg selv har tænkt med hensyn til om akupunktur kan virke. Jeg ved dog at effekten ikke kun er psykologisk på mennesker, men om det har nogen effekt på en hund med HD, det er jeg jo som sagt lidt i tvivl om.

Vi har snakket lidt om guld-implantaterne herhjemme, men som sagt ser hundens røntgenbilleder værre ud end han har det, så det vil slet ikke komme på tale før han har decideret ømhed i leddene. Men til den tid er vi så også enige om at betale hvad det koster, hvis det kan give ham nogle flere gode leveår. Omvendt: Hvis 9 ud af 10 ikke mærker nogen effekt så vil vi ikke udsætte ham for sådan en operation.

Og til oplysning så er 50% af hundens købspris refunderet fra opdrætter, og ja det har hjulpet til at betale dyrlægeregninger og foder, men det er sagen uvedkommende. Rocky er som han er og koster det han nu engang koster uanset hvad vi selv har givet for ham.

Glucosamin til heste kan tilsættes foderet ja. Men det er ikke blot glucosaminen det handler om. Det er også omega 3, vitaminerne og olien, og hvis vi skal tilsætte 4-5 ting ved siden af hver gang han skal have mad, så bliver det noget kun besværligt. Derfor køber vi dyrlægens J/D til 800,- pr. sæk, men hvis Royal Canin indeholder det samme og koster det halve, så vil vi jo klart skifte over til denne.
Im not suffering from insanity, Im enjoying it.

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 100
Torsdag 11-04-2010 kl. 08:06
    Vis profil  
Jeg kendte en der ofrede pengene på guld i hofterne til hendes hund.

Det bedste hun havde gjort,men den skulle altid skånes forstået på den måde at frit løb over stok og sten fik den ikke lov til.

Det betød for hendes hundetræning at hun koncentrerede sig om spor
i nordisk diciplin (der er snor på) og flere år i træk blev hun udtaget, og var med til nordiske mesterskaber i Finland norge og sverige.

Hun havde ihvertfald en skønne hund der klarede en del ekstra år bagefter.
Carina E 2.0 SLI

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 5
Torsdag 11-04-2010 kl. 08:18
    Vis profil  Vis bilprofil
Først: man har ikke en hund for hundens skyld!

Tine; så længe du har det okay med at lade den leve er det fint. Det med guldet er noget krystalkrammernonses (jeg er pragmatiker), men hvis det virker er det jo fint nok.
Jeg ville ikke skåne hunden specielt, men måske heller ikke tage den med på 50km trekking , for det er kun musklerne der holder leddene på plads og jeg ved fra mig selv (jeg har gigt) at fysisk aktivitet er et must for at kunne holde sygdommen nede.


Nu med fuldt hus!

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 10
Torsdag 11-04-2010 kl. 09:12
    Vis profil  
Thomas --> "Du skal jo huske Boris mange har hund som erstatning for børn de ikke kan få.. Man afliver jo heller ikke børn bare for de syge?!"

Gud bevar mig vel, barnløs eller ej, så kan et dyr ALDRIG komme til sammenligning med et barn/menneske. Det er jo helt hen i vejret at komme med en sådan sammenligning, et dyr(hund/hest/kat/rotte/vandrendepind/osv./osv.) er og bliver SLET ikke det samme som et menneske.

/bm
Med Toyota Picnic 2.2TD byttes til Corolla STC...

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 5
Torsdag 11-04-2010 kl. 10:04
    Vis profil  Vis bilprofil
Nej men der er mange der tror det :)

Nu med fuldt hus!

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 5
Torsdag 11-04-2010 kl. 10:18
    Vis profil  Vis bilprofil
Lad nu være med at køre tråden ud på et sidespor. De fleste sætter jo nok mennesker højere end dyr, men derfor kan man sku godt være glad for sin hund. Mange opfatter deres dyr som deres 'barn', uden sammenligning i øvrigt, og vi skal da ikke gøre os til dommer for hvilket forhold folk har til deres dyr... Så længe dyrene ikke holdes i live for ejerens skyld alene...

Tilbage på sporet, tak....
     Autogauge Smoked B+ Vandtemperatur-måler

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 50
Torsdag 11-04-2010 kl. 11:11
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg tror det er vigtigt hunden stadig får glucosamin. Det er vist det eneste med helt dokumenteret effekt på mennesker og dyr.

Et lille spare-fif på dyrefoder: check priserne på zooplus.co.uk eller zooplus.de. Det engelske site er i pund, det tyske i euro, så det kan til tider betale sig at valutakursshoppe

Fx. koster Hill's Prescription J/D ca. 550,- for 14 kg og det er vist 100-150,- billigere end en typisk dansk pris. Jeg har kat, så priser på specialhundefoder er ikke lige på rygmarven.

Zooplus sælger gerne til Danmark. Transport koster ca. 55,- uanset vægt, så det kan betale sig at købe stort/tungt ind. Og så bliver det endda leveret til døren.
Almindelig sund fornuft er ikke ret almindelig.

Akupunktur til hunde/guld i hoften



Forum rating: Top 50
Torsdag 11-04-2010 kl. 16:27
    Vis profil  
Henrik Thrane: Tak for info. Selvfølgelig bliver Rocky skånet forstået på den måde at han ikke bruges til træning, vi cykler ikke med ham osv. Men hvis ikke vi kan køre en tur til stranden og lade ham løbe derudaf og nyde turen, så synes jeg ikke hunden har et værdigt liv.

Michael Eriksen: Tak for link. Det vil jeg tjekke. Glucosaminen er nødvendig som du selv siger. Det er derfor vi køber det dyre J/D som også indeholder de andre gode ting til den slags hunde, men jeg vil nu alligevel prøve at få en sæk Royal Canin hjem og sammenligne indholdet med J/Ds

Tak for info alle.
Hører gerne fra andre glade hundemennesker. Med eller uden lidelser.
Im not suffering from insanity, Im enjoying it.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg