Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

Fronthøjtalere i E90



Fredag 23-04-2010 kl. 16:43
Hej

Jeg overvejer at anskaffe mig et komponent sæt til min Corolla EE90 men hvilke størrelse højtalere er nemmest og giver mest mening at montere foran? er ikke så meget inde i de forskellige størrelser.

Mvh Tim

Fronthøjtalere i E90



Forum rating: Top 250
Fredag 23-04-2010 kl. 18:11
    Vis profil  Vis bilprofil
Hvis du ikke vil til at lave dine dørsider om, så skal du ha' fat i et komponentsæt med en 4" bas-/mellemtone og en diskant med monterings-"kopper", så du kan montere dem på instrument-bordet eller hvor du nu har lyst.
De originale front-højtalere er 4", så det er lige til at bytte ud.
Diskanterne kan også evt monteres i dørsiden, hvor de (hvis beslagene følger med til det) kan undersænkes, så de sidder næsten plant med dørsiden.

Hvis du vil ha' et større komponentsæt i, så har jeg set folk, der har monteret 5,25" i stedet for de originale 4". Dog har du ikke det store at skrue dem fast i.

Ellers er muligheden at montere 5,25" eller 6,5" bas-/mellemtone i dørsiderne, men dette vil kræve lidt mere arbejde. Hvis du har en af de "skrabede" dørsider, hvor der ingen 'lomme' er i, kan du lave en spacer/afstandsring i træ. Du finder nok ikke ret mange højtalersæt, der ikke er så dybe, at de vil sidde i vejen for ruderne, når de rulles ned.

Har du dørsider med 'lommer' i, skal du stadig ha' lavet nogle afstandsringe i træ, men du vil også være nødsaget til at modificere selve dørlommen...
- Hvorfor må man ikke sige negerbolle, når man må sige hvidløg?

Fronthøjtalere i E90



Forum rating: Top 250
Onsdag 23-06-2010 kl. 00:02
    Vis profil  Vis bilprofil
Det er bare en dejlig bil, sådan en EE90.

Jeg havde i min et par eftermonterede 4" det tager ik mange minutter at skifte. Men du får ikke meget "umph" ud af dem uanset hvad. Jeg satte så et par 6x9 Sony 250W 3 vejs i hattehylden samtidig med og det gav rigtig meget, også uden forstærker. Men de små krabater foran kan kke trække mange rms-watt uanset hvad du gør. Jeg brændte nok 3 sæt 4" af foran. Så vær varsom med at sætte lydbilledet alt for langt frem i vognen hvis du skal spille bare lidt højt.
Corolla E12 1,6 vvt-i hb'02

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg