Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

TRD kølerdæksel.



Torsdag 20-05-2010 kl. 12:52
Hej.

Jeg har en kammerat der gerne vil ha trd køler og oil dæksel til hans mr2 turbo. Men jeg kan kun finde til supra, men ingen til mr2 turbo.

Passer de sammen eller ik.

TRD kølerdæksel.



Forum rating: Top 500
Torsdag 20-05-2010 kl. 13:48
    Vis profil  
Oliedækslet er bare en klump alu med en pakning under og en TRD sklit på. Der er ikke noget fancy ved det. Jeg havde en på den, jeg solgte. Jeg gad ikke engang tage den af og sætte den på min nye MR2.. De binder og er ikke til at få af.. Jeg har den originale på min nuværende.. Den er grim, men den virker

Selve køleren.. hmm.. supra.. tja.. der er flere forskellige supra, and der er MR2.. Nu kan jeg se, du mener MK2 MR2, men mener du MK3/4 supra ?.. Det er også ligegyldigt.. Jeg tror bestemt ikke, de har samme dimensioner.

Gør dig selv den tjeneste og kig på den aktuelle køler, og mål dens dimensioner. Derefter kontrollér, hvor tilgang og afgang sidder.

Måske kan du være heldig at finde en der matcher fra fx Celica, da de deler mange stumper fra 3sgte modellen. Fx kan det nævnes, at st205 IC system passer på MR2 turbo. Der er mange ligheder de to imellem.

TRD kølerdæksel.



Forum rating: Top 5
Torsdag 20-05-2010 kl. 14:27
    Vis profil  Vis bilprofil
Er der ikke noget release valve halløj på kølerdækslet?

Nu med fuldt hus!

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg