Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

rust arb



Fredag 16-07-2010 kl. 16:55
skal have lavet mit rust ved dører på min carina e årg 95 har fået en plade smed til og lave det pris ca ikke over 3000 kr uden moms for to for dører og så skal den males bagefter er det en fair pris ??

rust arb



Forum rating: Top 100
Fredag 16-07-2010 kl. 18:18
    Vis profil  Vis bilprofil
Hvorfor lave rusten... den plejer at komme af sig selv

Indgår maleregningen indgår i prisen synes jeg det lyder meget fair, endda billigt.. hvis det bliver lavet ordentligt altså. Mener at have set i et gammlet indlæg at Toyota skal have 10k pr. dør.

Går ud fra der kommer et nyt panel på døren i hver side, det stykke under pyntelisten. Mener ét af de paneler kan findes til 1000,- pr. stk. men så er den også tilpasset i krumning mv.

Hvis døren endnu ikke er så medtaget at ydersider ikke er tæret op skal du være sikker på han ikke bare sliber rusten af og får det malet over.

Det er sealingen den er gal med ved det nederste pladestykke som er bøjet om. Sealingen skal af og AL rust skal fjernes på pladerne.

Jeg gjorde det selv ved med forsigtig hånd at bukke det nederste pladestykke tilbage i bunden af døren, fjerne rust, rustbeskytte, grundmale, male og bøje pladen på plads omkring en ny sealing. Derefter grunde og male ydersiden.

Det var et hestearbejde, men det holder endnu, så hvis en pladesmed kan lave det for 3k er det lige før jeg gerne vil have nummeret til senere
Carina E 1,8 GLX - 1997

rust arb



Søndag 18-07-2010 kl. 16:53
han vil skærer det rustet af og sætter nyt på det er uden maler arb

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg