Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Klimakompressor



Forum rating: Top 500+
Mandag 27-09-2010 kl. 21:10
    Vis profil  
Hej med Jer.

Det her mit første indlæg her.
Først så er jeg den glade ejer af en Avensis T25 D4D fra 2003. Jeg har til gengæld en meget kedelig oplevelse med Toyota Danmark.

Da min bil havde kørt 380.000 km varj eg var i gang med en større renovering af bilen. Min klimakompressor var godt slidt men virkede, besluttede jeg med rådgivning af værkstedet at skifte den da den "larmede".
14 måneder og 42.000km senere står kompressoren af. Ikke noget problem. Den vil Toyota da betale/dække. 112 % i orden!!! NOOOOOOOOT!!!! Der er kun 12 md. garanti på en kompressoren. Værkstedet var selv overasket over at den var stået af, men Toyota Danmark ville IKKE dække den. Den må være slidt op :what). Har talt med flere reservedels ekspedienter som har arbejdet for Toyota i mere end ti år og de har sku aldrig solgt eller haft en reklamation på en klimakompressor.

Er der nogle der har nogle forslag til hvad jeg kan gøre? FDM er ikke til meget hjælp! Det er rimelig trist at have kørt hele sommeren uden Aircon og nu kommer vinteren hvor det også kunne være rart at have et klimaanlæg som virker. Kan det være en fejl montering? Der sidder en skive/remskive på kompressoren, som har været faldet af to gange og som er blevet sat på af Toyota uden beregning. Er det den som har skabt ubalance i kompressoren og på den måde er gået i stykker?
Hjælp!!!


Klimakompressor



Forum rating: Top 100
Tirsdag 28-09-2010 kl. 07:07
    Vis profil  
Det kunne godt tyde på en fejlmontering, værkstedet har højst sandsynligt ikke fulgt monteringsproceduren hvor der står, hvor meget olie der skal i systemet når man monterer en ny kompressor samtidig har de uden tvivl ikke monteret remskiven korrekt da den kunne falde af, endda flere gange.

Jeg ved godt at det hele lyder som en nem sag, men det er utroligt svært at bevise og værkstedet vil uden tvivl altid stå fast på at alle procedurer er blevet fulgt og de derfor er uden skyld i havariet.
Udlært Toyota tekniker den 1-2-2005...

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg