Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Styretøj Carina e



Søndag 01-10-2010 kl. 18:54
Hey..

Så kom tiden hvor jeg skulle have nye dæk på bilen. Skulle have hjulene af og kunne ikke få venstre forhjul af. Det sad urokkeligt fast da sidste ejer af bilen ikke havde gjort det ordentlig rent og givet fedt. Så hvad gør man så? Havde kun en stor hammer så slog det af fra bagsiden "ramte kun dækket" Satte andet hjul på altså fælg og dæk. Var et jeg havde til at ligge som passede. Men nu er problemet at den ryster helt sygt på det forhjul plus at den trækker meget til venstre. Kan jeg have ødelagt noget af det inde bagved ved denne brutale handling?? Når jeg vrider i rattet så mærker det som om at den drejer meget lettere til venstre end højre. Er der ødelagt noget eller er det hjul bare ikke afbalanceret ordentligt. Der er vægte på hjulet og ser ikke ud til nogen er faldet af.

Håber på et fornuftigt svar.
Ved godt det brutalt men havde ikke andre muligheder end en stor hammer.

Mvh Kristoffer

Styretøj Carina e



Forum rating: Top 100
Søndag 01-10-2010 kl. 23:36
    Vis profil  
har du gjort rent inden du satte det andet hjul på?? kan jo være det ikke er kommet helt på plads
1-2-7-4 og hest

Styretøj Carina e



Onsdag 02-10-2010 kl. 09:48
Hehe ja jeg har slebet alt rust væk så det var helt blank. Så er lidt bange for hvad det kan være. Men man kan godt køre i bilen og får de nye dæk i næste uge så håber det bliver problemet kvit.

Styretøj Carina e



Forum rating: Top 100
Onsdag 03-10-2010 kl. 15:47
    Vis profil  
Har sådan et hjul lagt i lang tid kan det sagtens være blevet skævt og kommet ud af balance.

Vent lige med noget vildt til du får de nye dæk på,evt i ventetiden prøve at bytte for og baghjul for at se om du "flytter" problemet
Carina E 2.0 SLI

Styretøj Carina e



Onsdag 03-10-2010 kl. 17:15
Hey igen..

Jeg blev så træt af det at jeg hævede bilen op igen og så måtte fejlen findes. Havde ikke lige tænkt på at spinne hjulet rundt da jeg monterede det for så havde jeg opdaget at det hjul var absolut intet værd. Det var sprunget i kassen så det var helt vildt skævt. Så fandt reservehjulet frem og pumpede det og nu kører bilen som den skal. Nice. Så venter jeg bare på de nye vinterdæk er færdige :)


 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg