Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

Forkofanger til en Corolla 1.6 GSI med tågelygter



Søndag 17-10-2010 kl. 16:32
Hey...
Er der noget af jer kloge mennesker der ved hvor man kan købe en orginal Forkofanger til en ae101 (Corolla 1.6 GSI fra 1995) med facelift (med tågelygter) til ikke for dyr pris den behøver ikke at være ny den må også være brugt men pæn uden ravner/dybe riser..

Mvh
Dennis

Forkofanger til en Corolla 1.6 GSI med tågelygter



Søndag 17-10-2010 kl. 16:47
dataophug.dk

men du kan ikke få en facelift kofanger med plads til tågelygter, det skal være fra en non facelift model

Forkofanger til en Corolla 1.6 GSI med tågelygter



Søndag 17-10-2010 kl. 19:46
oki takker der prøver jeg at kigge - kunne ikke lige huske om det var facelift eller non facelift der var med tågelygter

Forkofanger til en Corolla 1.6 GSI med tågelygter



Forum rating: Top 250
Søndag 17-10-2010 kl. 21:20
    Vis profil  Vis bilprofil
Og som info, så er det så godt som umuligt at finde nogle, hvor der er tågelygter i. Jeg søgte og søgte, da jeg manglede tågelygterne, så jeg endte med at købe nogle tågelygter ved Astina. Jeg har kunnet forstå forskellige steder fra, at Hella's mini-DE-lygter også kan bruges.

Hverken tågelygter eller beslag kan købes originalt ved Toyota mere, så der må du være kreativ, hvis løsningen ender der henne.
Er din bil ikke forberedt til tågelys foran, så vil du mangle ledningsnettet + relæ inde i kabinen. Der er ledningsnet fra fronten og så ind i højre sparkepanel inde i kabinen.
Og er det til en H/B, så kan du købe en original afviser-arm med tågelygte-kontakt i hos Toyota. Den passer i ratkransen på en non-faceliftet H/B, men ikke i en sedan...
- Hvorfor må man ikke sige negerbolle, når man må sige hvidløg?

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg