Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce




 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

mont. af centrallås i carina e



Fredag 22-10-2010 kl. 14:57
Hej.

Har her til eftermiddag været ved at installere et centrallåssæt som dette:
http://www.thansen.dk/product.asp?c=4383627582&n=-1712886988&pn=-1712886987

Har fået monteret alle motorer så de køre rimelig glat. Har lige ledes fundet +12v konstant og stel under rattet(Rød=12v gul=stel). Disse er sat til som vist på det diagram der ligger på Thansens hjemmeside. Derfra går de til et stik, som sættes til boksen. Herfra går så igen en grøn og en blå ledning til hver motor i dørene. I fordørene er der ligeledes en brun, en sort og en hvid der alle kommer fra boksen. Når jeg slutter alle 5 ledninger til i fordørene og begge ledninger i bagdørene, sker der intet når jeg trykker på fjernbetjeningen.. Nøjes jeg med at sætte de blå og grønne til i alle døre, klikke boksen og de rykker ganske lidt i alle motorer - men langt fra nok til den låser/låser op. Det samme sker hvis jeg blot tilslutter blå og grøn til én motor.
Tager jeg en ledning direkte fra batteriet og holde på motoren i døren, køre den rigtig fint og trækker sagtens låsen op og i.
Når jeg måler med multimeter på indgangen til boksen, er der 12v på de som er tilsluttet bilen = Korrekt. Hvis jeg måler på den blå og den grønne udgang er der også 12 volt ser det ud til, selvom det er et kort spring multimeteret viser.
Det skal lige nævnes der er en brun og en hvis ledning som er benævnt "Hand control switch" på diagrammet. Disse har jeg ikke tilsluttet da jeg regner med det er til biler med en "låse-knap" inde i bilen.

Hvad hulen er der galt? Kan ikke regne ud hvad der kan være galt. Synes ikke jeg kan have samlet noget forkert, da ledningsnettet er et stort stykker som er sat sammen fra fabrikkens side.

Forslag modtages med kyshånd da bilen pt er skilt meget ad og gerne skulle samles igen i morgen.. :)

mont. af centrallås i carina e



Forum rating: Top 5
Fredag 22-10-2010 kl. 15:03
    Vis profil  Vis bilprofil
Hvis systemet ikke virker når de 3 ledninger (brun, sort og hvid) er tilsluttet, så vil jeg mene at den interne swith enten er defekt (kortsluttet konstant) eller også er selve servoen monteret forkert i bilen så bilens låsetøj trækker i de 2 forreste servoer (med 5 ledninger) hvormed systemet tror at du er ved at låse døren op manuelt.. og så jammer fjernbetjeningen sandsynligvis...

Start ned at pille den sorte, brune og hvide af i den ene dør. Jeg tvivler på at det er begge fordøre der er problemet...
     VIP medlemskab til udgangen af 2010

mont. af centrallås i carina e



Forum rating: Top 5
Fredag 22-10-2010 kl. 15:05
    Vis profil  Vis bilprofil
Og med alle ledninger monteret kan du jo prøve at løse hver fordør med nøgle. Så påvirker du switchen manuelt.
     VIP medlemskab til udgangen af 2010

mont. af centrallås i carina e



Fredag 22-10-2010 kl. 16:30
Prøv at monter stel-ledningen direkte på stel

mont. af centrallås i carina e



Forum rating: Top 5
Fredag 22-10-2010 kl. 16:32
    Vis profil  Vis bilprofil
Ja dårlig stel eller plus kan også være problemet. De trækker en del ampere de servoer...
     VIP medlemskab til udgangen af 2010

mont. af centrallås i carina e



Fredag 22-10-2010 kl. 22:47
Jeg har været hos thansen og få byttet boksen før jeg skrev indlægget, da vi konstaterede at det måtte være der fejlen var.. men det har ikke hjulpet.. Så med mindre begge bokse er i stykker, så er det ikke boksen der gør forskellen..
Jeg vil dog prøve at sætte stel-ledningen direkte på stel - det har jeg hørt fra flere nu, så det tyder på at det kunne være problemet. :)

mont. af centrallås i carina e



Forum rating: Top 250
Lørdag 23-10-2010 kl. 22:33
    Vis profil  
Problemet er løst - En bedre stel-forbindelse ved en bolt løste problemet.
Tak for hjælpen!
2008 Toyota Aygo 1,0 Plus
1994 Carina E 1,6 XLi


 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg