Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Picnic hugger periodevis



Mandag 25-10-2010 kl. 22:21
Har en picnic anno '97 2,0 benz. der har kørt 256000 lækker bil når den ellers køre som den skal.

Der kan gå dage en da uger mellem den skaber sig. Men pludselig hugger den eller vil ikke starte. og det er underordnet om den er varm eller kold, om det er ved 2000 omdr. eller 3000 omdr. Dog skal der nævnes at efter 4000 omdr er der mere jævn kørsel.

Nogen der har nogle gode ideer, da min ellers så pålidelige mekaniker har kastet håndklædet i ringen :(

Har luret lidt på nogle af de tråde der handler om Carina E modellerne hvor man er ude i at skifte dyse broen eller enkelt dyser. Kan man være inde på noget af det samme her ??

For godt ordens skyld skal skrives at den lige har fået skiftet en tændspole, tændrør og tændrørskabler. Benzinfilter er også lige skiftet.

Al form for hjælp værdsættes meget...

Picnic hugger periodevis



Forum rating: Top 500
Tirsdag 26-10-2010 kl. 23:12
    Vis profil  
Det kunne godt være krumtab sensoren som har mistet sin magnetisering.. har set den fejl på en '98 Avensis, og symptomerne lyder ret ens.

-Thomas

Picnic hugger periodevis



Torsdag 28-10-2010 kl. 21:30
Er med på en lytter, har en samme bil.
Min den gøre når den er beslastet, eller ved lave omdrejninger
MVH
MDN

Picnic hugger periodevis



Forum rating: Top 100
Torsdag 28-10-2010 kl. 22:51
    Vis profil  
har set en med knækket stel ledning til temp. sensoren og da den deler stelledning fra ecu'en med andre kredse, går det også galt med spjældsensoren og ISC ventilen...mener der er et enkelt system mere der køre med den samme fælles stel, som jeg ikke lige kan huske...måske luft temp.... den kan være meget træls og finde da fejlen kun kan måles når bilen går dårligt, da der er lidt forbindelse i ledningen fordi den ikke er knækket helt over kan den til tider køre helt fint...men i tilfælde af at fejlen er der, kan man på hvilken som helst tester aflæse den aktuelle vandtemp. som vil visse -40 grader eller +140 grader hvis problemet ligger der...
1-2-7-4 og hest

Picnic hugger periodevis



Søndag 31-10-2010 kl. 22:26
Tusind tak for jeres forslag. Indtil vider har en god ven der har 25 års erfaring med toyota, "værkføre" fundet frem til nogle ledninger der har været i klemme bagved motoren, højest sandsynlig i forbindelse med et koblings skifte.

Endnu engang mange tak for jeres indslag.



 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg