Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Fugt i bilbunden



Forum rating: Top 100
Lørdag 20-11-2010 kl. 11:51
    Vis profil  Vis bilprofil
Blev overrasket på den dårlige måde da jeg ville stikke en temperatursensor ud gennem en af propperne i vognbunden - jeg tog gulvbeklædningen af og den undeliggende filtbeklædning var halvt gennemfugtet. Bundpladen var naturligvis let fugtig, men slet ikke blankt vand - jeg går dog ud fra det ikke skal være sådan??

Det viste sig at være det samme ved alle fire sæder

Selve gulvtæppet er heller ikke fugtigt, det ser iøvrigt ud til at have en plastik/fugtmembran på undersiden.

Har jeg en utæthed eller er det normalt? Tænker om det "bare" kan være kondensfugt, især på denne årstid med meget fugt i vejret, skiftende temperaturer i kabinen og udenfor? Det lyder voldsomt at en utæt liste kan gøre hele vognbunden våd??

Hvordan får jeg det ud, mit bedste og hurtigste bud er en elektrisk affugter, ex. http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=2342&n=10 ?

A/C´en er tændt så den burde jo fjerne fugt (I sommer dryppede den i hvert fald flittigt under bilen)

Den bruger heller ikke vand, så kan ikke være utæt kølesystem.

Har dog haft dørbeklædningen og fugtspæreren taget af på alle døre, her i sommer. Mener dog den sidder tæt alle steder.

Er der nogen som har oplevet fugt i bunden på den måde, er det normalt??

Ville ikke have opdaget det hvis ikke jeg skulle installere den sensor. Heldigvis er der ingen rust, så det er vel held i held i uheld at opdage det - men irriterende!
Carina E 1,8 GLX - 1997

Fugt i bilbunden



Forum rating: Top 500+
Fredag 13-05-2011 kl. 22:03
    Vis profil  
Har et lignende problem med vores Carina E 1,8 st. car. fra 1997. På vores er det dog kun bunden ved bagsædet i højre side der er problemer med. Det har typisk været efter undervognsvask at det har være slemt. Problemet har været der i mange år. Troede først at det var ved gummiproppen der sidder i bunden, men den limede jeg i med noget godt fugemasse, det har dog ikke løst problemet. Er der nogen der har et godt forslag til hvor vandet slipper ind? Har haft bilen i 7 år, og det har været et problem i alle årene.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg