Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Hjælp til motor



Forum rating: Top 500+
Lørdag 10-01-2011 kl. 11:47
    Vis profil  
Hej allesammen, Jeg har mig en celica t18 2.0 GTI fra 92 og motoren skal have en renovering her i løber af næste vinter. Jeg havde så tænkt mig at begynde og shoppe efter de dele som jeg gerne ville udskifte(stempler, plejlstænger knastaksler osv.) da jeg også godt ville proppe lidt extra hypper i den.
Jeg har nu været inde på diverse sider(HKS, CP pistons osv.) og fundet ud af at der er lavet masser til 3s-gte motor fra 4wd turbo modellen, mit spørgsmål er så om dele passer til begge modeller af motor ? fordi jeg faktisk ikke ved hvad den helt store forskel er(Udover en turbo).

Håber ikke det er for dumt et spørgsmål men er først fornyligt begyndt at nørde lidt, tak for jeres tålmodighed og svar.

Hjælp til motor



Forum rating: Top 250
Tirsdag 11-01-2011 kl. 21:47
    Vis profil  
Få nu tjekket op med skat og politiet først om det er lovligt, at tilføje flere hyps, pg evt hvor mange ? .. De kan kræve total forstækning af undervogn, styretøj og bremser..
Så en gut på tv, der fik taget sin 3-4 år gamle bil, de tog den, og sendte en regning på 150.000, eller med alternativ at de sælger bilen, og at han skulle betale salgsomkostningerne.. Det øv!
Toyota Carina E 2.0 GLi aut

Hjælp til motor



Tirsdag 11-01-2011 kl. 21:57
manden nævner jo ikke noget om om det er til banekørsel

Hjælp til motor



Forum rating: Top 100
Torsdag 12-01-2011 kl. 20:24
    Vis profil  
nogle af delene vil passe over, det meste vil fysisk passe i 3sge fra 3sgte, men med mindre du vil til og lave din motor trykladet skal du nok ikke bruge stempler mm. fra den. da motoren er tryk ladet, har den et lavere kompressions forhold, hvilket kun vil mindske efekten på en suge motor... så hvis du vil have lidt ud af besværet vil jeg nok søge lidt efter noget N/A relateret tun i stedet... findes mang foskelige dele og metoder du vil have meget mere ud af
1-2-7-4 og hest

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg