Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Vinduesvisker og radio!



Søndag 27-02-2011 kl. 11:11
Hej

Oplever noget besynderligt på avensis t22 når vinduesviskeren er aktiveret på intervalfunktionen: Lige før viskeren skal til at køre op falder radioen helt ud (den er tændt men lyden forsvinder 100% som hvis den blev slukket) - det var måske 1/10 sekund og når viskeren er "fyret" af kommer radioen tilbage igen.

Er der nogle af jer kloge hoveder der kan give et bud på hvad det kan være?

Og hvordan kan man fejlsøge den slags?

Ps. Alt andet elektronik i bilen fungere upåklageligt.

Vinduesvisker og radio!



Forum rating: Top 50
Søndag 27-02-2011 kl. 11:18
    Vis profil  
det kan godt lyde som om at din visker bruger meget strøm.. måske dit viskere træk er ved at sætte sig prøv med noget smørelse af med visker armen og igang med nogetspray..

Vinduesvisker og radio!



Søndag 27-02-2011 kl. 11:25
Lasse Christiansen >> Tak for forslaget. Jeg vil ud og kigge med noget wd40 i hånden. Tror du der er noget der skal skilles ad før man kan komme til?

Jeg har ikke ført statistik, men det virker som om det sker oftere på interval-indstillingen - jeg kan ikke forstå hvorfor der skulle være en forskel fra at aktivere viskeren manuelt og så når intervalfunktionen gør det. Der er givetvis noget mere elektronik involveret når intervalfunktionen er i spil, men de der integrerede chips sluger vel ikke alverden :o)

Vinduesvisker og radio!



Forum rating: Top 50
Søndag 27-02-2011 kl. 11:33
    Vis profil  
ja jeg har set det før og der er 1 chance for at din viskermotor er defekt(smeltetindeni ved kontaktsettet) fejlen opstået da visker konsollen kører forstramt i de 2 bøsninger du kan evt ringe 51570520 hvis du vil have det uddybet..

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg