Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Tændingslås problemmer, samt træk af stik til bag.



Forum rating: Top 500+
Onsdag 16-03-2011 kl. 08:50
    Vis profil  
Hej Extreme,

Det drejer sig om en Avensis T25 fra 2004 1.8 benzin.

1) Jeg er begyndt at få lidt problemer med at få nøglen i tændingslåsen. Så jeg tænkte at jeg bare kunneprøve at give cylindenren lidt låseolie. Er dette ok?

2) Da turen går til Italien i år, skal jeg have køleboks i bagagerummet. Desværre er der ikke cigarettænder stik i bagagerummet og jeg går derfor med tanken om at trække en ledning selv. Planen er at tage strøm fra det cigaratstik som sidder i midterconsollen imellem de to passagersæde. Spørgsmålet er som, hvilken vej jeg skal trække ledningen om til bagagerummet. Altså hvilken vej er lettes hvis leedningen stadig skal være skjult.

3) Nogen der ved hvor mange ampere der er i cigaretstikket.

4) Nogen der ved hvordan jeg tester mit batteri med et voltmeter. Her tænker jeg på hvad voltmeteret skal vise ved fx tomgang, slukket tilstand og ved fx 2000 omdr.

Med venlig hilsen
Nilas

Tændingslås problemmer, samt træk af stik til bag.



Forum rating: Top 500
Onsdag 16-03-2011 kl. 18:28
    Vis profil  
Jeg vil mene, at du skal trække en ledning fra batteriet (husk sikring) og om bag i. Udtaget til cigarettænderen har begrænset ydeevne pga tynde ledninger og lille sikring. Muligvis den går over samme sikring som radioen. Vil tro at det er nemmest at føre ledningen i samme side som batteriet.
Batterispænding er vel omkring 12,6V med stilstand og 13,8V med motoren i gang. Men det afgørende er at måle ampere, for at se om generatoren lader som den skal.
Tror nu ikke en dråbe olie vil skade tændingslåsen
MVH Henrik

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg