Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Underlig tomgang på Carina E



Forum rating: Top 500
Søndag 27-03-2011 kl. 23:54
    Vis profil  
Hej TE.

Jeg har her i weekenden været ude og spille med mit mobil diskotek, og havde i den anledning lånt mig en flyttetrailer for at fylde den med grej. Det var godt nok lige rigeligt tungt, men det kunne lige gå mht kørsel frem og tilbage. Mit problem er bare det, at den nu er begyndt at stå meget underlig i tomgang, efter den første tur med traileren.
Når den er helt kold, står den rigtig rigtig højt, og når den er varm, svinger det meget op og ned. Den køre op til cirka 2000omdr og så ned under 1000, og sådan fortsætter den, når man holder stille. Under kørsel er der ingen problem overhovedet.

Hvad kan der være sket?

Mvh

Underlig tomgang på Carina E



Forum rating: Top 50
Mandag 28-03-2011 kl. 00:10
    Vis profil  
hvis det er vand på ??er det sikkert din tomgangsmotor der er tosset og det har intet med dit overlæs at gøre..

Underlig tomgang på Carina E



Mandag 28-03-2011 kl. 01:31
Tjek om der er vand på køleren ? For det kan være pga temperaturføleren der er forvirreret hvis den ikke har vand på...og tjek om der skulle være en utæthed ved vandpumpen eller en af kølerslangerne.? nogen af carina e´erne har aldrig fået skiftet vandpumpen fordi man tror den ikke er nødvendig at skifte ved tandrems skift. Hvis den så har fået lov til at køre 250000km uden at blive skiftet samt termostat, så bliver den utæt pga slør. Det er yderst sjældent at tomgangs regulatoren går i stykker på en toyota. Det er mere fiat´erne den står af på.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg