Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Offtopic  :  Snak om alt mellem himmel og jord

ADVARSEL!!! Billig T27 på bilbasen.. falsk og med



Onsdag 10-05-2011 kl. 19:57
Hej TE

Lige en bette advarsel om en sælger på bilbasen

Jeg har skrevet på en billig T27 på bilbasen - den var så billig at der ku tjenes penge på den Efter jeg har skrevet mailen opdager jeg en annonce med samme billeder og hvor sælger skriver at den billige annonce er falsk så henvendelser ang den vil han ikk svare på da det er en anden der har brugt billeder af hans bil til den falske annonce... Jeg tænkte ikke mere over det og gik ud fra at det nok bare var drenge streger..

Forleden kom der så en mail fra en Helle Kold med info om at bilen stadig var til salg og at jeg bare sku skrive tilbage hvis det havde interesse... jeg skrev igen og bad om billeder og mere info - det ku jo godt at være at Helle havde lånt billeder af den møgfede T27 for at skabe lidt opmærksomhed omkring sin egen annonce! Jeg fik en mail retur i går hvor i hun skriver at hun bor i England, men har boet i DK et par år pga arbejde og at hun har hyret en virksomhed til at formidle salget for hende her i DK så jeg ikke skal til England eller hun til DK.

Efter at have læst mailen igennem som bære tydeligt præg af google translate kigger jeg specs igennem og billeder igennem.. så er det alarm klokkerne begynder at ringe

1. En englænder hedder sq da ikke Helle Kold (sælgernavn på bilbasen var Keld)
2. Bilen blev beskrevet som havende TTE rat, grill mv og 18" OZ fælge - den havde ingen af delene
3. Hun skriver et reg nr i mailen som ikke passer på det der er på billederne
4. Hun skriver at bilen pt står i England og billederne er lige taget, men der er dannebrog i baggrunden på nogen af billederne

Jeg får slettet mailen og køre så en virus scanning og der dukker 19 inficerede filer (trace cookies) op som Bullguard skriver er sendt til mig pr mail indenfor nogle dage.

UNDGÅ MAILS FRA HELLE KOLD!

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg