Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Corolla mister strøm..



Forum rating: Top 500+
Torsdag 16-06-2011 kl. 22:18
    Vis profil  
Jeg har et problem med min bil, her til morges da jeg skulle på arbejde startede jeg bilen og den startede somsædvanlig ganske fint.. Jeg tændte bagrudevarmer og blæser, radio osv.. Men pludselig gik radioen ud og det er faktisk som om at den mister strøm et eller andet.. Jeg tvivler lidt på om det er generatoren eller batteriet?? Den har svært ved at starte hvis jeg slukker motoren, men kører jeg en lille tur så kan den lige starte..
OBS!! Det skal lige siges at bilen er en Toyota Corolla 1998, e11.. Og en underlig ting mere er at på ældre toyotaer hvertfald denne her tænder nærlyset først når man starter motoren og det har den også altid gjort - men efter alt det her, så tænder alt lyset på bilen bare jeg drejer nøglen til "ON" position og den plejer den altså IKKE???





Corolla mister strøm..



Fredag 17-06-2011 kl. 00:31
tjjaa ee det lyder måske lidt mærkeligt -meenn- har du tjekket om din starter er slidt ned i kullene ? eller er møjbeskidt eller ledningerne er løse især den tynde -så der er overgang i den - det kan lave mange sjove ting med strømmen og aflade batteriet -og vil ik rigtig starte osv osv prøv at banke på den med enden af et bordben ell lign næste gang den driller - kan osse være bunden af tændingslåser der er slidt eller det sldvanlige - steelforviklingebildelser -stram alle skruerne på batteri karrosse osv god jagt

Corolla mister strøm..



Forum rating: Top 100
Fredag 17-06-2011 kl. 07:12
    Vis profil  
Det lyder som din generator, eller ledningen til ladelampen, hvis den er defekt lader din bil ikke, heller ikke selvom din generator er god nok.
Udlært Toyota tekniker den 1-2-2005...

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg