Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - undervogn (gevind/fjedre)  :  Alt som sænkning af biler

Tårnstiver. Virker den virkelig?



Forum rating: Top 500
Tirsdag 11-08-2011 kl. 19:13
    Vis profil  
Har længe overvejet sådan en tårnstiver på min Corolla, for at stive karroseriet lidt op, da jeg så har hørt at bilen skulle føles mere stabil og fast i sving og på vejen. Dog har jeg set at mange folk har delte meninger om den virker eller ikke.
Så fandt jeg denne video, http://www.youtube.com/watch?v=m4KgS8ertHU, hvor de forklare meget hvordan en tårnstiver hjælper, og det virker jo troværdigt.
Har spurgt omkring dette på Bilgalleri, mener folk at en tårnstiver kommer som det alle sidste efter en hård sænkning, lavprofilsdæk og al sådan noget. Men efter at have set den video virker det som om at tårnstiveren jo fungere på en anden måde en sænkningsfjedrene gør.
Skal liges sige at der bliver monteret Eibach fjedre på Corolla'en i næste uge, som er progressive, så min undervogn ikke er al for hård.
Derfor overvejer jeg sådan en tårnstiver for ligesom at få stivet bilen op og få "prikken over i'et". Men hvad mener i? Hjælper sådan en tårnstiver, eller er det bare penge ud af vinduet? Er der nogle af jer som kører rundt med en som kan mærke forskel med den på?

Tårnstiver. Virker den virkelig?



Forum rating: Top 250
Tirsdag 11-08-2011 kl. 19:30
    Vis profil  Vis bilprofil
Hej, du kan læse lidt om hvordan det fungerer her

http://www.e30m3project.com/e30m3performance/myths/Strutbar_Theory/strut_bar_theory.htm

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg