Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Carina E: fjernbetjent centrallås



Forum rating: Top 500+
Tirsdag 16-08-2011 kl. 13:22
    Vis profil  
Hej folkens

Min Carinas fjernbetjente centrallås er holdt op med at virke. Over en lang periode (nogle mdr), har den svigtet fra tid til anden, og er nu helt død.

I ugen op til dens død, har den lavet en underlig summende lyd, som kunne høres inde fra kabinen. Den summer/knurrer, men aktiverer ikke låsene.

Er det noget der kan ordnes mon? Eller er den helt kaput?


Tillægsspørgsmål:
Bagsmækkens mekanik sætter sig fast når jeg låser bilen, og låser den op igen manuelt. Min egen løsning lige pt, er at have bagpanelet pillet af, og så kravler jeg ind og låser den op indefra. Er den først låst korrekt op, så kan jeg lukke bagsmækken, og åbne den uden problemer. Låser jeg til gengæld bilen, så sidder skidtet igen fast når jeg låser den op.

Jeg er ret sikker på, at den bare er snasket til, og sikkert trænger til en gang rens og motion. Er det noget I vil anbefale en amatør at kaste sig over, eller skal jeg finde en der er lidt mere vant til at have olie på fingrene?

Carina E: fjernbetjent centrallås



Forum rating: Top 500+
Tirsdag 30-08-2011 kl. 13:30
    Vis profil  
Jeg genopliver lige tråden.

Jeg har undersøgt tingene lidt, og kommet frem til, at det måske kan være nøglen der skal omkodes/gendannes, eller et defekt styrehus.

Er der nogen der ved, om jeg kan anskaffe en hvilken som helst type styrehus til systemet (med fjernbetjeninger), og skifte det gamle hus ud? Alle 4 døre + bagsmækken låses via førerdøren.

Er der i øvrigt nogen der ved hvordan man evt. kan omkode eller gendanne fjernetjeningerne?

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg