Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Var det en UFO.....?



Forum rating: Top 500+
Onsdag 02-09-2011 kl. 12:33
    Vis profil  
Hej eksperter!
Jeg har en Carina E 1,6 AT160 indreg. første gang 31/12-1993. Den er produceret i UK.
Pludselig i går virker blinkerne ikke, pilen i instrumentet lyser henholdsvis højre eller venstre, hvad man nu vælger, blinklysene lyser også i den valgte side, men blinker ikke. Samtidig bemærker jeg at kølerens blæser kører. I dag hvor bilen så er kold og jeg skal dyrke den lækre fejl, ja da kører blæseren også når jeg tænder for tændingen.
Jeg har ikke noget ledningsdiagram og er lidt på skideren, men jeg rykker alle sikringer jeg kan finde ud og ser efter defekter og ir. Ligeledes rykker jeg alle relæer ud som jeg kan finde for også her at se efter ir på stikbenene. Intet..! I relæboksen foran motoren er der et grønt relæ, da det har været ude og genmonteret virker blinkerne upåklageligt. ? Dette relæ ved jeg naturligvis ikke hvad er til, men når det er ude slukker blæseren, så jeg har da et gæt. Pludselig ser jeg at uret i kabinen går to - tre timer bagefter. ?
Hvad i alverden foregår der. Jeg har set mig lidt omkring om der er kameraer der kunne tyde på jeg er offer i en skjult kamere optagelse.
Er der nogen af Jer der har været ude for noget lignende? En dårlig stel et eller andet sted, måske? Er der måske en der har et link til et ledningsdiagram, et eller andet sted ? Ja, mange spørgsmål, for mystisk er det da.
Pft Jan

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg