Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce












 
Offtopic  :  Snak om alt mellem himmel og jord

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 25
Søndag 09-11-2011 kl. 18:24
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg sendte flg. til postDK

Hej

Grundet den nye postlov omhandlende placering af postkasse, som træder i kraft fra D.1/1-2012, kunne jeg godt tænke mig at få tilsendt en adresse på hvor jeg skal sende de kommende regninger på postkasser hen?!

Jeg har i dag placeret min postkasse i indkørsel 10m fra skel. Skal den sættes i skel, som den nye postlov foreskriver, betyder det at den vil være placeret ca 0,50cm - 0,75cm fra vej.

Snedstedvej som jeg bor på er en lige og rimelig trafikeret landevej. Ingen og jeg gentager INGEN kører på denne strækning på eller under de tilladte 80km/t EJ heller sneploven.

De sidste vintre, når jeg har skovlet sne i indkørsel for mig selv og post og skrallemand, har jeg flere gange oplevet sneploven komme susende, uden nogen form for hensyn til at man står og knokler med at skovle sne, for blot at kunne starte forfra når denne var kørt forbi.. Jeg tvivler stærkt på at dette ændre sig bare fordi der står en postkasse ved skel(=0,50cm - 0,75cm fra vej)

En anden ting er den store bekymring jeg får for postbuddet, der nu efter den nye lov ,intet ærinde har på min grund, da han/hun skal holde på vejen og stå ud af bilen i den traffikeret side og gå rundt om bilen for at levere posten i vores postkasse. skulle postbuddet alligevel svinge ind i vores indkørsel for at undgå den traffikeret vej, kan han/hun anklages for ulovlig indtrængen af privat grund, da postkassen jo nu skal stå i skel og buddet som sagt intet ærinde har på vores grund længere.

Men jeg vil ikke blande mig i jeres arbejdsmiljø,eller hvilken fare i udsætter jeres bude for, bare i første omgang bede om en Adresse til fremsendelse af fremtidige regninger på postkasser.

Mvh

Thomas Thomsen


og svaret..


Kære Thomas Thomsen

Tak for din henvendelse.

Der er vedtaget en ny postlov af et enig Folketing, og det er ejerens eget ansvar at leve op til denne lov.

Udgifterne i forbindelse med opsætning af brevkasser kan Post Danmark ikke dække.

Trafikstyrelsen er øverste myndighed på området.

Har du behov for vejledning til placeringen af brevkassen, er du velkommen til at kontakte Post Danmark på 7012 1099 eller skrive til brevkasser@post.dk

Med venlig hilsen

Post Danmark A/S


ɐʇoʎoʇ ǝʞsýʇsɐʇuɐɟ

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 250
Søndag 09-11-2011 kl. 18:57
    Vis profil  
Hej
Det er jo en kæmpe problematik det her, jeg står i ca samme situation. Min har jeg sat ca 1 meter fra vejen i skel, og så er den vendt med siden mod vejen, det må man vist godt, så har jeg en forhåbning om at den holder til sneen fra ploven.

Man kan jo sige helt pricipielt, skal dem der kører sneplov jo udvise hensyn, og ødelægger de noget, skal de dække dette. Så der ryger regningen vel hen i første omgang, når der så er ødelagt nogle tusinde postkasser på landsplan, så kan det være problematikken ender hos trafikministeriet.

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 25
Søndag 09-11-2011 kl. 19:14
    Vis profil  Vis bilprofil
så vidt jeg har læst i loven skal den (postkassen) være placeret sådan at postbudet kan smidde posten i fra bilen uden at stige ud.. derfor også kravet om max højde på1,2m til brevindkast

problemet som jeg ser det, for i dette tilfælde sneploven, er bare at her på vejen er der jo flere postkasser der blir sat op... og skal sneploven løfte ploven eller slå en bue på vejen hver gang der er en postkasse så blir det omvendt den normale trafik det går ud over..

personlig er jeg bestemt ligeglad med om jeg skal gå de små 10m længere efter min postkasse..er mere træt af hvis jeg skal gå i byggemarked hver anden dag efter en ny postkasse. Man skal jo også se den fordel i at man skal ikke tænke på at skovle sne for posten, da det er landzone og dermed kommunens ansvar at holde vejen fri.

Som jeg sagde jeg bor i højre side af vejen iforhold til hvor postbudet kommer fra, så det betyder, at skal den stå i skel med snuden mod vejen, så skal budet ud af bilen i den trafikeret side (venstre side) og rundt om bilen for at levere brevene. I mine øjne en mere tåbelig situation end hvis kassen sad hvor den sidder nu, hvor netop han/hun kan blive siddende i bilen og leverer.
ɐʇoʎoʇ ǝʞsýʇsɐʇuɐɟ

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 250
Søndag 09-11-2011 kl. 19:18
    Vis profil  
Hej
Jammen vi er fuldstændige enige om at loven, i flere tilfælde totalt tåbelig og ufleksibel
Nej de skal ikke løfte ploven, de skal afpasse farten. Men det er der nok ikke mange der tror på vil ske i det virkelige liv.

Går jeg i små sko?



Tirsdag 10-11-2011 kl. 09:34
Lad din postkasse stå hvor den er i første omgang, der er stadig nogle i etageejendomme der endnu får post, trods de ikke har fået det effektueret ... med den nye postlov, er det desværre ikke rigtig gennemtænkt hvilke gener det giver for den enkelte husstand..

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 25
Tirsdag 10-11-2011 kl. 10:57
    Vis profil  
Jeg forstår din fustrering, men stilen mailen er skrevet i virker mildest talt lidt barnlig "hvem skal betale mine postkasser" og at begynde at snakke om ulovlig indtrængen på din grund... Nu er det altås ikke USA vi bor i. Jeg er sikker på at din mail er printet ud og hængt op som dagens grin på det pågældende kontor.

Nakker en sne-skraber din postkasse så er det vel vognmanden/chafføren af lastbilen som skal betale en ny.

jeg er enig i at det er fjollet at du skal flytte postkassen tættere på vejen - men måden at skrive din mail på synes jeg er ret useriøs.
1 c4n r43d th3 t3xt 4nd 1 4750 g0t l41d - does that make me a hero? :)

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 25
Tirsdag 10-11-2011 kl. 12:03
    Vis profil  Vis bilprofil
Det er så din holdning..

ɐʇoʎoʇ ǝʞsýʇsɐʇuɐɟ

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 5
Tirsdag 10-11-2011 kl. 13:11
    Vis profil  Vis bilprofil
Min har altid stået ud til skel.
Hvis det er loven må folk bare indrette sig.
Nil desperandum

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 250
Tirsdag 10-11-2011 kl. 15:22
    Vis profil  
Hej
Jeg synes overhovedet ikke mailen er i en barnlig tone. Synes den er saglig, og bringer en yderst relevant problemstilling op.
Men det er jo bare min mening.

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 5
Tirsdag 10-11-2011 kl. 16:06
    Vis profil  Vis bilprofil
Hvorfor skal postdk betale for en privat postkasse hvis en trediepart kører den over?
Nil desperandum

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 50
Tirsdag 10-11-2011 kl. 17:30
    Vis profil  
Jeg gider sgu heller ikke at holde udgiften for at flytte det lort!
Som desuden ikke bliver flyttet før færdselsloven bliver skrevet om, så det bliver lovligt for posten at køre på cykel, knallert og bil på fortovet.
For så skal jeg have lært knægten at han ikke længere kan færdes sikkert derude - I bunden af det lukkede vænge, som vi har valgt at vores hus skulle være, af den årsag at han kunne færdes nogelunde sikkert!! på fortovet!
Kunne jeg få valget, så hentede jeg gerne min post een gang i kvartalet på posthuset!



Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 250
Tirsdag 10-11-2011 kl. 17:35
    Vis profil  Vis bilprofil
hvis postbudet skal kunne aflevere posten fra bil, skal de enten køre modsat af trafikken eller skal de have nye biler hvor rattet sidde i den anden side(alternativ måske to bude pr. rute) under alle omstændigheder skal de køre på fortorvet, måske ikke alle steder men mange steder, kig i paracel kvatere.
gør dog dig selv og posten en tjeneste, sæt den på den bedste tænkelige måde for budet, så det bliver så nemt og hurtigt som muligt, i bund og grund vil de nok skide højt og flot på om den står 45 eller 50 cm fra skel, bare det er nemt.


Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 100
Tirsdag 10-11-2011 kl. 18:21
    Vis profil  
Posten skal nok finde ud af at aflevere fra bilen selvom postkassen sidder på den forkerte side af indkørslen, de bakker da bare ind, og når de så kører din hæk og postkasse ned, så kan du jo sende regningen til postdanmark

Er enig med Henrik i at på små villaveje er det noget svineri at de ligger og kører oppe på fortovet i den forkerte side af vejen. Jeg synes da efterhånden fortovet på vores vej er ved at bære præg af at der kører en bil hver dag, så det kan da godt være at vi snart skal have sendt en regning til postdanmark for at få lagt fliserne om
Carpe Noctem, Carpe Cervesas.

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 500+
Tirsdag 10-11-2011 kl. 18:25
    Vis profil  Vis bilprofil
Det er godt vi har folk som dig Roberto, du er bare så dygtig og lovlydig! Du kører sikkert heller aldrig forstærkt, for sådan er loven og så må man jo bare indrette sig!!! Loven om post er jo helt hen i vejret og slet ikke gennemtænkt og det er derfor folk ytre deres meniger og ikke bare nikker og gør som loven foreskriver!!!!
Corolla Calle kører den bedste bil af alle.

Går jeg i små sko?



Tirsdag 10-11-2011 kl. 18:40
I Sverige har dem som bor på landet, på den måde at deres post kasser samles i små klaser.. husejerene må så ud på en mindre tur for at hente post..
http://alturl.com/okdig

Men ja noget røv med den nye lov.. her hvor jeg bor bliver postkassen også hurtigt smasket, hvis der kommer sne i samme mængder som de sidste par år..

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 250
Tirsdag 10-11-2011 kl. 18:56
    Vis profil  
Hej
De er da noget mere alsidige i deres postkasse-valg deroppe hinsadan.

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 5
Fredag 11-11-2011 kl. 08:35
    Vis profil  Vis bilprofil
Selvf kører jeg for stærkt og betaler hvad det koster, men jeg flæber ikke som en utilfreds tøs over det!
Hvis man vil modtage post skal man indrette sig som postloven siger.
Ellers får man ikke post.
Nil desperandum

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 5
Fredag 11-11-2011 kl. 08:46
    Vis profil  Vis bilprofil
Måske er det ikke en dårlig ide at fjerne sin postkasse helt, der kommer alligevel ikke noget godt ind den vej :o)
Nil desperandum

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 25
Fredag 11-11-2011 kl. 21:30
    Vis profil  Vis bilprofil
"Selvf kører jeg for stærkt og betaler hvad det koster, men jeg flæber ikke som en utilfreds tøs over det!"

Meget er jeg blevet kaldt, men den der er vist alligevel den første gang.

Men til information. Det var rent faktisk skrevet, for at gøre opmærksom på, at i mit tilfælde vil en flytning kun gøre det mere besværlig for deres bude. Hvis det kun er tøser der tænker sådan så fred være med det og kald mig bare for tøs
Som jeg skrev tidligere er jeg sgu ligeglad med om jeg skal gå 10 meter mere eller mindre efter post. Men at smide 500kr efter en postkasse hver anden dag i snestorm, eller gøre det mere besværlig og tidskrævende for budet, er der jo ingen logik i.

Mvh
Tøsen
ɐʇoʎoʇ ǝʞsýʇsɐʇuɐɟ

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 50
Fredag 11-11-2011 kl. 21:53
    Vis profil  Vis bilprofil
Min postkasse står ud til vejen, og har ikke taget skade, af de sidste vintres snemasser, sneploven har ellers begravet den nogle gange.
Så køb en kasse af god kraftig kvalitet, og en do stander.

Men er en postkasse ens største problem, så har man da vist ikke problemer
mvh jens

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 25
Søndag 12-11-2011 kl. 16:52
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg har allerede set to postbiler, hvor rattet sidder i højre side!
Corolla'en er solgt! Er blevet Subaru ejer

Går jeg i små sko?



Forum rating: Top 250
Søndag 12-11-2011 kl. 18:57
    Vis profil  
min bekymring er når der kommer et par knægte der har fundet ud af at de er sjove at springe i luften så går det pænt stærkt med at rydde en gade for post kasser
Det man ikke kan lave med gaffatape er ikke værd at lave ;)

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg