Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Vand i bagagerum, Avensis T22 st.car



Forum rating: Top 500+
Lørdag 11-03-2012 kl. 19:55
    Vis profil  
Nogen der har erfaring med vandindtrængen fra taget på en Avensis st.car fra ´98? Der er kun vand i rummet ude i siden, ikke i selve brønden ved reservehjulet. Taget ser rigtig fint ud, der kommer ingen vand ind ved baglygten eller ved gummigennemføringerne til ledningerne til bagklappen, eller ved bagklapshængslerne. Jeg har fjernet plastiksidebeklædning rundt om sideruden og løsnet himlen (loftbeklædningen;), og kan se det kommer et-eller-andet sted oppe fra taget, gætter på det er under den gummiliste der ligger der hvor vandet fra taget ledes væk fremad og bagud så det ikke drypper ind når man åbner døre osv. Der er ingen soltag på bilen ;). Hvor svært er det at fjerne denne gummiliste, og kan man montere den ordentligt bagefter igen, uden den bøjer osv (er der metal inde i listen ???). Jeg har også fjernet tagbøjlen for at kigge på taget inde under, men det ser fint og tæt ud. Håber der er gode råd derude, gerne fra nogen der har prøvet at fjerne gummilisten der går på langs med taget :)

Vand i bagagerum, Avensis T22 st.car



Lørdag 11-03-2012 kl. 21:10
Jeg har lavet 2 stationcar af t22 hvor det kommer ind ved sealinger i taget. Lige der hvor taget render ned ved bagklappen.

Vand i bagagerum, Avensis T22 st.car



Forum rating: Top 500+
Mandag 12-03-2012 kl. 06:22
    Vis profil  
Oki, var egentlig nok også lidt i den retning jeg gættede. Er det svært at pille gummilisten af taget, og kan den genbruges uden problemer (bliver den skæv/bøjet eller andet ved afmonteringen?). Nogen der ved hvad en ny liste koster ved Toyota ??? Hvordan kan man bedst afmontere listen, skulle helst undgå skrammer i mit fine tag ;)

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg