Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

dårlig stelforbindelse?



Lørdag 28-04-2012 kl. 20:29
Hej jeg ejer en corolla 1.3 xli 1990 med et meget mærkværdigt problem..

Til tider når jeg sætter nøglen ind i tændingen, efter jeg har kørt en lille tur først og slukket bilen og vil tænde bilen igen, og drejer for at tænde bilen, sker der absolut ingenting. Ikke engang adverselslamperne på instrumenthuset tænder, hverken motor lampe, olielampe eller noget andet. Altså som om tændingshuset hvor nøglen sidder i slet ikke er forbundet til bilen.. ingenting sker.. når jeg så venter et minuts tid ca og putter nøglen i igen og drejer, så tænder bilen.. jeg er rimelig sikker på at det ikke er tændingen der er noget galt med.. mistænker en dårlig stelforbindelse der gør at der nogen gange ikke køre strøm igennem bilen korrekt.. Men er ikke sikker

Dette sker med ca 10 dages mellerum og imellemtiden tænder bilen korrekt uden nogen som helst problemer.. altså det er kun periodisk at den gør dette..

Er der nogen herinde der har en anelse om hvad det kan være?

håber i kan hjælpe mig

dårlig stelforbindelse?



Søndag 29-04-2012 kl. 08:02
Kontroller din stelforbindelse fra batteri til karroseri.
Kunne også lyde som et bundstykke i tædningslåsen der driller.


dårlig stelforbindelse?



Søndag 29-04-2012 kl. 13:29
Jamen hvis det er bundstykket i tændingslåsen der er gået, burde der så ik stadig være lys i instrumentpanelet når jeg sætter nøglen i og drejer? For Der sker absolut ingenting ingen lys, ingen lyd fra motorrummet, intet. Som om at strømmen er fuldstændig afbrudt i nogle minutter?

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg