Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Dørlampe i instrumentpanel slukker ik



Mandag 03-05-2012 kl. 12:42
Hej jeg har et lille problem. Adverselslampen for lukketdør i min corolla 1.3 1990 slukker ik selvom alle døre er korrekt lukkede. Der er ikke altid, men sker periodisk. Samtidig slukker loftlampen heller ik automatisk når dørene er lukket.
Hvis jeg derimod flytter kontakten fra "off" til "door" igen, slukker både loftlampen og adverselslampen for "dør åben" i instrumentpanelet igen. Det sker også at adverselslampen tænder af sig selv under kørsel selvom ingen døre har været åben.

Er der nogen der ved hvad det kan skyldes dette problem?

Dørlampe i instrumentpanel slukker ik



Forum rating: Top 500
Mandag 03-05-2012 kl. 15:38
    Vis profil  Vis bilprofil
Kontroller dine kontakter, også den i bagklappen. Det med at den lyser under kørsel kan være bagi der mangler gummi på lukketøjet.

Dørlampe i instrumentpanel slukker ik



Forum rating: Top 250
Torsdag 04-05-2012 kl. 22:59
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg er ret sikker på at det er bagklappen. Hvis det er, så kan det afhjælpes ved at ta' en af de hvide propper man får med til skruerne på nr. pladerne. Den passer ned over den skrue der sidder til kontakten i låsetøjet til bagsmækken.

Dørlampe i instrumentpanel slukker ik



Forum rating: Top 50
Lørdag 05-05-2012 kl. 13:27
    Vis profil  
så kan det afhjælpes ved at ta' en af de hvide propper man får med til skruerne på nr. pladerne. øøøeeee hvad er der lige galt med de blå gule og røde dutter??

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg