Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - dæk/fælge   :  Alt om dæk og fælge og KUN dét

Fælge på Carina E kan de være der?



Forum rating: Top 500+
Lørdag 05-05-2012 kl. 09:09
    Vis profil  
Hej
Jeg har en Carina E XLi fra 1995 og har lige købt nye fælge som er af størrelsen 205/55r16 men de går desværre på når jeg køre over et bom eller i rundkørsel eller hvis jeg fylder bagsæddet.

så vil høre om det bare er ærgerligt eller om jeg kan løse det med nogle klodser i fjedrene eller måske nye fjedre?

Fælge på Carina E kan de være der?



Forum rating: Top 50
Lørdag 05-05-2012 kl. 09:52
    Vis profil  Vis bilprofil
Det er nok indpresningen der er problemet. Hvis det er skærmkanten de går på kan det nok løses ved at rulle skærmkanterne, eller at få drejet lidt af anlægsfladen på fælgen, forudsat at der er gods nok.

Fælge på Carina E kan de være der?



Forum rating: Top 100
Lørdag 05-05-2012 kl. 09:55
    Vis profil  Vis bilprofil
Passer ET målet på fælgene til carinaen? Carina E har ET39, så dine fælge skal gerne være det samme eller mere, men det hjælper jo ikke meget når du nu allerede har fælgene.

Nye fjedre, klodser eller andet mener jeg ikke hjælper dig - du afhjælper jo ikke problemet med dækkene rent faktisk kan gå på skærmen.

Jeg havde samme problem med min Carina hvor fælgene er ET39, "skuldrene" på dækkene er egentlig for brede http://db.tt/M8F6OAQD

Jeg lejede en kantruller ved Bilxtra http://db.tt/y6lPWjw1 og rullede 4 skærme på en dag. Du skal være obs på malingen let krakkelerer, så vær klar på du skal slibe, grunde og male før du er færdig.
Desuden fylder jeg den godt op med rustbeskyttelse, for det buk du laver + evt. revner i lakken indbyder da til at rusten kan få fat.

Alternativt kan du skære af skærmkanterne kanterne, det syntes jeg virkede lidt voldsomt eller få drejet et par mm af fælgens anlægsflade (forhøje ET-mål) men ved ikke hvor lovligt det er.


Nu med 2 x Carina E 1,8 GLX

Fælge på Carina E kan de være der?



Forum rating: Top 500+
Lørdag 05-05-2012 kl. 10:09
    Vis profil  
fælgene er ET 35 og mit er ET 39
men der er masser plads til dæk og fælge når der ikke er vægt på så tror du ikke jeg bare kan stive fjedrene så synker den jo ikke sådan :) ?

Fælge på Carina E kan de være der?



Forum rating: Top 250
Lørdag 05-05-2012 kl. 15:36
    Vis profil  
Det lyder da ikke godt at de skraber på i en rundkørsel og ved fart bump, med mindre du tager dem med 80 kmt. Jeg ville få undersøgt om fjedre og støddæmpere har det godt. En gammel fjeder er jo sunket lidt med tiden og hvis dæmperen er slidt går den måske formeget ned for hurtigt.
Kroppen er noget der ender i skoende

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg