Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

Avensis T27 med indbygget navigation: go or no-go?



Fredag 06-08-2012 kl. 14:59
Hejsa
Jeg er på udkig efter en nyere, brugt Avensis 2009-2011 og overvejer en model med TX-udstyr samt indbygget navigation. Dog har jeg hørt kritiske røster på nettet om dårlig funktionalitet, mærklige ruteforslag ad omveje samt dårlig kortopdatering i netop Toyotas indbyggede touch navigation. Har det noget på sig og bør man gå uden om den?

Vh. Peter

Avensis T27 med indbygget navigation: go or no-go?



Forum rating: Top 500+
Fredag 06-08-2012 kl. 17:19
    Vis profil  
Jeg har det siddende i min bil, og jeg har bestemt ikke problemer med det. Jeg har været i sydfrankrig 2 gange uden problemer. Kort sagt det gør det det skal, har ydermere monteret iPhone opkobling, så det nu er muligt at høre musik i topkvalitet og styre musikken fra enheden.
Sån er det bare

Avensis T27 med indbygget navigation: go or no-go?



Fredag 06-08-2012 kl. 18:28
Kender ikke til hverdagsbrugen, men som sjældengangsbruger får den karakteren ØV. For mig er den ulogisk, tidskrævende at sætte op og fyldt med mangler. Vil hellere køre med min navigon og ser vi på merprisen, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor ærgelig jeg vil være den dag den er håbløst forældet og koster en arm at opgradere

Avensis T27 med indbygget navigation: go or no-go?



Fredag 06-08-2012 kl. 22:58
Har også en i min Avensis.
Der er ikke de store problemer med den, når først man finder ud af hvordan den skal betjenes.
Men den er ikke særlig logisk opbygget, men alt bliver en vane.
Har lige købt den nye Tomtom live go, brugte dem begge til en nyelig afsluttet tir rundt i Kroatien og Slovenien og der er den indbygget mere precis og hurtigere end Tomtom, så jeg vil sige om den indbygget at den er godkendt.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg