Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Dræn fra soltag ender i vangerne



Forum rating: Top 500+
Mandag 22-10-2012 kl. 12:51
    Vis profil  
Hej alle

Ligesom et par stykker andre herinde* har jeg problemer med, at drænet fra mit originale soltag er begyndt at løbe ind i vangerne (Corolla E10 sedan fra 97).

Hvis jeg hælder vand i drænet løber det fint ud i de drænrør, der går langs C-stolperne og ender bag baghjulet. Men de forreste drænrør langs A-stolperne leder på en eller anden måde vandet ind i vangerne. Jeg tror der er kommet textyl ind i afløbet et sted..

Mit problem er, at jeg simpelthen ikke kan se/finde/tænke mig til hvor de drænrør burde ende/ender. Jeg kan følge dem ned langs A-stolpen og så forsvinder de ind i skærmen. Hvis jeg tager hjul og inderskærm af kan jeg ikke se noget afløb eller andet jeg kan rense. Heller ikke under bilen kan jeg se nogen afløb..

Er der nogen, der ved hvor de drænrør burde ende? Hvor præcist sidder de fordømte afløb?

* http://www.toyotaextreme.dk/debse.asp?id=2371598&ForumID=1 og http://www.toyotaextreme.dk/debse.asp?id=2319112&ForumID=1

Dræn fra soltag ender i vangerne



Forum rating: Top 50
Mandag 22-10-2012 kl. 21:52
    Vis profil  Vis bilprofil
Er der ikke et afløb forest i panelet, mener det er en lille indadvendt fold, som kunne være toppet med rutbeskyttelse, der skulle drænvandet fra slangen i a-stolpen komme ud.

mvh jens

Dræn fra soltag ender i vangerne



Forum rating: Top 500+
Tirsdag 23-10-2012 kl. 08:58
    Vis profil  
Hej Jens (eller andre)

Tak for din hjælp!

Er det i sammensvejsningen under vangen du mener, at der skulle være en fold? Mit problem er nok, at jeg ikke har adgang til lift, så kan kun lige få mit hovede ind under, så det er svært at se.

Kan jeg evt. lokke dig til at tegne en pil på denne fine tegning. Det er sådan et online tegneprogram, hvor man kan dele en tegning: http://sketchia.com/draw.html#UVOXGF8

Dræn fra soltag ender i vangerne



Forum rating: Top 500+
Onsdag 31-10-2012 kl. 21:07
    Vis profil  
Efter at have ledt og ledt uden resultat gik jeg over til Toyota og snakkede med deres pladesmed. Han bekræftede, at der skal sidde dræn-sprækker i panel-samlingen under vangen, men han var lidt uklar på hvorvidt det var meningen, at vandet fra soltaget skal løbe ind i vangen inden det løber ud.

Hvorom alting er, så er drænsprækkerne i min bil enten mast sammen, stoppet til, eller på anden vis skjult. Jeg har fundet og renset dem helt nede ved baghjulet, og i den ene side også en sprække ved B-stolpen. Men da vandet samler sig ved forhjulet, så har jeg nu boret et lille hul på ydersiden af panel-samlingen og sprøjtet noget tectyl rundt i kanterne. Det er et hack, men slipper for badekaret. Se her: http://public.larsbo.org/mech/vang.jpg.

Dræn fra soltag ender i vangerne



Fredag 27-12-2013 kl. 12:43
Jeg har samme problem i venstre side, dog er det her en Carina e. Er der nogen der ved om der også går slanger fra soltaget igennem a stolpen i en Carina e og hvor sidder drænhullerne mere præcist. Sidder de i samlingen ved vangen.

Dræn fra soltag ender i vangerne



Lørdag 28-12-2013 kl. 13:55
Jeg har fundet dem. Til andre kan jeg fortælle at der sidder 3 stk. drænsprækker, ca. 1 cm. i bredden, i begge sider. 2 fordelt udfor fordøren og 1 ca. midtfor bagdøren. De sidder på bagsiden af sammenføjningen uder panelet.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg