Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Offtopic  :  Snak om alt mellem himmel og jord

Korrekt nedkøling af mad



Forum rating: Top 5
Søndag 16-12-2012 kl. 20:19
    Vis profil  Vis bilprofil
Varm mad skal gerne køles så hurtigt som muligt ned for at forhindre bakteriedannelse, men skal det stilles i køleskabet i åben (åben indtil det har nået 5 grader) eller lukket beholder.

Har hørt myter om problemer med varme varer der stilles i køleskabet i lukket beholder, men kan intet finde om det på nettet?
Toyota til det grove - Lexus til det sjove

Korrekt nedkøling af mad



Forum rating: Top 500+
Søndag 16-12-2012 kl. 20:46
    Vis profil  
jeg stiller det ind i lukket beholder, for at undgå alt i køleskabet får samme smag ;) og eneste problem jeg har oplevet er kondens vand på indersiden af låget :) men er da lidt nysgerig hva det er for myter :P

greve

Korrekt nedkøling af mad



Forum rating: Top 5
Mandag 17-12-2012 kl. 10:12
    Vis profil  Vis bilprofil
Som Henrik skriver, luket beholder og hurtigt ind i skabet.
Sjovt nok bliver varme varer hurtigere afkølet til kernen end lunkne.

Jeg føler mig statistisk udfordret

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg