Offtopic : Snak om alt mellem himmel og jord |
Korrekt nedkøling af mad
Søndag 16-12-2012 kl. 20:19 |
Varm mad skal gerne køles så hurtigt som muligt ned for at forhindre bakteriedannelse, men skal det stilles i køleskabet i åben (åben indtil det har nået 5 grader) eller lukket beholder. Har hørt myter om problemer med varme varer der stilles i køleskabet i lukket beholder, men kan intet finde om det på nettet? Toyota til det grove - Lexus til det sjove
|
[ ANMELD ] [ OVERSIGT ] [ BESVAR] [ TILBAGE ] |
Korrekt nedkøling af madSøndag 16-12-2012 kl. 20:46 |
jeg stiller det ind i lukket beholder, for at undgå alt i køleskabet får samme smag ;) og eneste problem jeg har oplevet er kondens vand på indersiden af låget :) men er da lidt nysgerig hva det er for myter :P greve
|
[ ANMELD ] [ OVERSIGT ] [ BESVAR] [ TILBAGE ] |
Korrekt nedkøling af madMandag 17-12-2012 kl. 10:12 |
Som Henrik skriver, luket beholder og hurtigt ind i skabet. Sjovt nok bliver varme varer hurtigere afkølet til kernen end lunkne. Jeg føler mig statistisk udfordret
|
[ ANMELD ] [ OVERSIGT ] [ BESVAR] [ TILBAGE ] |
|
|
Fandt du ikke hvad du søgte?
|
|