Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce






















 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 250
Onsdag 23-01-2013 kl. 15:38
    Vis profil  
Der må da stadig være nogle drengerøve som kører Toyota, selvom det er længe siden Toyota har lavet en rigtig tunerbil. Måske det bliver bedre nu med introduktionen af Gt86.

Synes bare at når man er herinde, så handler det mest om "hvorfor larmer min kilerem?"og "hvilket fyr skal jeg montere i min Avensis D4-DD4D4? " o.s.v. Her er ikke så mange spørgsmål om "hvilken krængningsstabilisator giver de bedste køreegenskaber på min Celica" eller "hvor meget kan jeg ta´ af mit topstykke på min Carina E gti for at forhøje kompressionen?". Dem af jer som kender f.eks. Hondaklubbens hjemmeside ved hvad jeg mener. Der snakker de næsten ikke om andet end tuning og styling. Er den verden helt død indenfor Toyota i dk? eller er det mig som kigger de forkerte steder?
Det kunne være spændende at høre lidt om nogle Toyotaprojekter her i landet, for der er garanteret mange som går rundt og skruer rundt omkring i lader og garager. Det kunne være fedt med nogle projektbeskrivelser og billeder. Selv regner jeg med at beholde min Carina E Gti i mange år endnu, og lave et trackdayprojekt på den. Mere herom senere når jeg har fået solgt min racerbil/trækker og trailer så der kan komme nogle kroner på kontoen.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 250
Onsdag 23-01-2013 kl. 18:24
    Vis profil  Vis bilprofil
Du har ret. Der er længere og længere imellem den type snak her inde.
Personligt har jeg skiftet over til at prøve en Polo Coupe, men jeg savner nu min Corolla.
Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad grunden er til, at der umiddelbart er færre, som gør sig i tuning/styling af Toyota, men måske udvalget af biler kontra hvad man kan købe af dele gør, at eksempelvis Honda er mere attraktivt.
OEM-stilen med originale stylings-dele har også været fremme i en del tid nu, og der halter Toyota også i forhold til f.eks Honda og VW. Bevares der er TTE underlæber, udstødning og lidt andre "småting", men der er bare ikke nogle sports-modeller af Toyota, hvor man kan tage dele fra, som man ved Honda kan tage fra Type S-modeller og ved VW deres GTI'er og R32/36.
Og hvad tuning angår, så tror jeg også, lovgivningen for gade-biler har gjort et stort indhug de sidste mange år...
- Hvorfor må man ikke sige negerbolle, når man må sige hvidløg?

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500
Onsdag 23-01-2013 kl. 18:38
    Vis profil  
vi er nogle stykker som "stadig" skruer og ikke mindst tuner. Men for at svare på dit spørgsmål. Så er det smpelthen fordi, at hvis man opretter et indlæg og spørger om hvilken krængningsstabilisator giver de bedste køreegenskaber, eller om højkompressionsstempler fra en blacktop kan være i en 4age t-vis. Så for man ikke noget brugbart svar. Men det er jo nok fordi (med fare for at støde nogen) at gennemsnitsalderen på denne side, er steget mærkant de sidste år. - Og Det nu er mere attraktivt at spørge om hvad man skal gøre hvis babyen har ondt i maven!

Jeg ville også gerne hvis der var lidt mere tunersnak her på siden, så man kunne blive klogere.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 250
Onsdag 23-01-2013 kl. 19:05
    Vis profil  
Hej claus

Det er da fordi alle Toyota er totalt blød hat, nu vi er i gang med at generalisere.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 250
Onsdag 23-01-2013 kl. 19:24
    Vis profil  
For mit eget vedkommende har jeg fundet ud af at der er masser af dele jeg kan bruge fra f.eks. Celica St202 og 205. Ang. alderen herinde så kan man da sagtens være en drengerøv selvom man har børn og er 47, det er måske bare ikke helt normalt. Men så vil jeg sgu hellere være unormal og ha det sjovt, end normal og kedelig .

Supra - Celica - Gt86 - Ae86 - Carina Gti - Corolla Gti, er de blødt hat? ikke efter min overbevisning. Problemet er bare at de er så tilpas gamle at folk ikke forbinder Toyota med sjov mere. Gudskelov for Gt86. Den kan nok rette op på renomé´et.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 250
Onsdag 23-01-2013 kl. 19:36
    Vis profil  
Ole S: jeg kan se at du er kommet til at blande 2 tråde, jeg har deltaget i, sammen.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Onsdag 23-01-2013 kl. 21:23
    Vis profil  Vis bilprofil
Det er mig der spurgte om hjælp til en baby med ondt i maven men det gør mig sgu ikke til mindre drengerøv. Jeg har bare aldrig interesseret mig for hurtige biler. Jeg har en Lexus IS250 og jeg kunne aldrig finde på at tune den. Undervogn og fælge, Ja tak men om den har de standard 208 hk eller om den havde 250 er mig ligegyldigt. Jeg tror folk dag går mere op i at bilen har et clean look end folk gider have 300 hk i en 20 år gammel bil... Men det er kun min mening og jeg er jo snart 40 så min mening tæller nok ikke Haha
Toyota til det grove - Lexus til det sjove

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 250
Onsdag 23-01-2013 kl. 21:41
    Vis profil  Vis bilprofil
Lige præcis, René. Tendensen med clean look er mere og mere udbredt.
Det gælder både nye og gamle biler. Det er nærmest sjældent, man ser
jap-style/Fast & Furious-stylede biler efterhånden, og det samme gælder
tunede biler. Det er oftest "kun" et åbent luftfilter og en anden bagpotte.
Hvilket i øvrigt er, hvad jeg selv har på min, men jeg vil ikke ofre penge
på hestekræfter i min nuværende bil.
- Hvorfor må man ikke sige negerbolle, når man må sige hvidløg?

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Onsdag 23-01-2013 kl. 21:53
    Vis profil  Vis bilprofil
Helt enig. Det er godt nok heller ikke meget der bliver solgt af stylingdele, kofangere osv ift. tidligere.

I dag køber folk enten en bil a la Aygo udelukkende for at få et billigt transportmiddel og så ofrer man jo ikke store summer på ekstraudstyr.

Alle dem der så køber en lidt bedre og større bil køber oftest kun fjedre og fælge...

Personligt er jeg ikke meget for, uanset hvad der fåes til min Lexus, at skille den ad og montere nye kofangere osv med de problemer med pasform og farveforskelle som det kan medføre... jeg tror mange har det lige sådan..
Toyota til det grove - Lexus til det sjove

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500
Torsdag 24-01-2013 kl. 04:10
    Vis profil  
jeg tror bare det er ikke er noget så mange folk gør i mere. fast and F feberen har lagt sig og folk er nok blevet lidt ældre her på siden.
måske har krisen også taget sin del af skylden. der er måske ikke penge til så meget lir mere.
Tror også det med tuned bil er blevet sådan lidt noget folk ser lidt skævt
til . Der har været for mange idioter der er stået frem i div tv programmer og sagt de bare er pisse ligeglade og bare vil køre stærkt
og der er blevet dannet et billede af ham der køre i den lilla golf II med den alt for store rustne bag potte der er svejset skævt ude på teknisk skole er en tyk dreng fra lolland med kamp hunde trøje og kæreste med tramp stamp og sure bull rot hund på bagsædet.
og det er typisk dem der står frem i station 2 og siger de bare ville ud og brænde dæk.
så tror bare det ikke er så fedt mere med 7" bag potte og alu spoiler på taget.
men tror også grunden er at hvis man smider en masse penge i sin bil.
så får man dem aldrig igen. den skal jo sælges og folk vil gerne give lidt mere hvis der er nogle fede fælge på. men vil ikke gi extra hvis hele bilen er fyldt med al mulig lort folk selv har skruet på.
jeg ville personligt aldrig købe en tunet bil. man aner jo ikke hvordan folk har lavet det så det bliver ikke nemt at få det lavet på værksted og hvis jeg skulle køre en ned eller lave en ulykke ender jeg i bundløs glæd når de finder ud af den har alt for mange heste.
så heller købe en org bil der kan flytte sig fra fabrikken. men dem laver Toyota jo desværre ikke rigtig mere .....

En PUG 106 er som at købe noget ved T-Hansen.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 250
Torsdag 24-01-2013 kl. 06:52
    Vis profil  Vis bilprofil
Tja, når jeg får taget mig sammen, så har jeg et diagram over d4d tuningsprint, som jeg skal ha bikset sammen, så jeg kan runde de 200hk i d-cat'en.

Men da den skal bruges 100km om dagen, så er det ikke ligefrem den jeg føler for at voldtune :)

Det er heller ikke nemt med de motorstyringer i toyota's biler Der er ikke andet for end at smide en helt anden programerbar motorstyring i den, hvis man skal mappe den om.
Der er det sgu lidt nemmere med Honda, vw, audi osv.. de er lige til at gå til..!

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Torsdag 24-01-2013 kl. 07:09
    Vis profil  
jeg tuner stadig lidt, men eftersom man skal være meget aktiv i forum herinde for at få lov at ligge et billede op til beskrivelsen af sin bil fortæller jeg ikke om mine projekter.. :) siden her mangler lidt det som bilgalleri har at man kan smide de billeder op man vil og sådan.. :)
greve

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Torsdag 24-01-2013 kl. 08:38
    Vis profil  
Jeg har med få undtagelser, ALTID kørt tunet biler, lige på nær min debut som toyota-ejer. Min første bil, en Nissan Cherry Milano X1, den fik komplet speciellavet udstødning, modificeret karburator, åbent luftfilter osv osv osv. Efter den blev det til en Nissan Sunny 1,6 SR, som jeg fik monteret kompressor i, ved Palms Auto.
Den blev så knust i et uheld, og blev totalskadet. Havde en Ford Sierra 1,6 (wuhuuuu baghjulstræk er sjovt), og efter den blev det til en Nissan Primera P11 SE, som fik turen med GT dele, undervogn fra GT, styling kombineret fra GT og den nyere model af P11.
Efter den blev det til en Primera GT-Turbo (le-mans), som var en af de få Nissan Danmark fik specielt lavet af Ib Kaas og Peter René Jensen (de gamle drenge ved hvem de 2 herrer er). Den blev dog købt tilbage af Nissan Danmark, og jeg købte derefter en Nissan Primera P11 SRI st.car, hvor der blev lagt en japansk turbomotor i, og der blev kælet for detaljerne, og der blev ikke gået på kompromis, da bilen skulle køre som min primære bil, og dermed også familiebilen der skulle tage barnevogn osv med. Dvs undervogn, bremser, motorstyring (EFI EURO), udstødning, dyser, pumpe osv osv osv, var i orden. I hverdagen kørte den kun med 260HK, og 327NM, men ladetrykket kunne justeres op med lethed.
Da jeg fik længere på arbejde, solgte jeg den og anskaffede en Fiat Bravo JTD, som jeg fik ordnet motormæssigt, og fik Landberg til at "trimme" i motorstyring :) Den gik satme godt.
Men en 3 dørs bil var ikke holdbart når man er en familie på 4, så efterfølgeren til den blev en Peugeot 207 1,6 HDI, med GT dele, panoramatag, osv osv osv. Den fik Landberg også op, og den kom til at gå helt godt skal jeg love for.
Igen ændrede mit kørselsbehov sig, og så blev det til min nuværende Toyota Avensis 1,8 st.car fra 98. Den er røv kedelig, men pålidelig :) Og nej den skal ikke tunes, for det er ikke en bil jeg heholder i ret mange år. Rusten når formentligt at få overtaget inden for 2-3 år, og så ville det vær tåbeligt at gøre noget ved den :)
Så er der nogle der tænker "hvorfor fanden skulle vi lige have hele din bilhistorie", og der må jeg så sige at den har i heller ikke fået, men det er blot for at ridse op, at selvom man spørger om hjælp til mekanisk fejlfinding på feks bremser eller kilerem, så betyder det ikke nødvendigvis at man har blød hat liggende på hattehylden :)
Jeg interesserer mig i den grad stadig for tuning (styling knap så meget), men der skal også være en vis portion fornuft i tuningen.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Torsdag 24-01-2013 kl. 09:04
    Vis profil  Vis bilprofil
Det hjælper jo heller ikke at Toyota har besluttet at i Danmark skal der kun være morfar-modellerne der sælges.
En Autis med en dieselmotor med 170hk er IKKE en sportsvogn.

Jeg føler mig statistisk udfordret

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Torsdag 24-01-2013 kl. 09:05
    Vis profil  Vis bilprofil

Bortset fra Black Smoke Racing naturligvis :o)

http://www.youtube.com/watch?v=HhxsN7HGo2Y
Jeg føler mig statistisk udfordret

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Torsdag 24-01-2013 kl. 09:08
    Vis profil  Vis bilprofil
Pointen var at der ikke er nok udvalg i motorprogrammet.

Jeg føler mig statistisk udfordret

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Torsdag 24-01-2013 kl. 09:11
    Vis profil  
Black smoke filmen er mildt sagt røv syg, med det lortemusik der generer for motorlyden osv :) Fatter ikke at man maser musik ind i den slags klip, det er jo for helvede da den halve oplevelse, at kunne høre motor osv. Nå, det var blot et øf her fra hehe.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Torsdag 24-01-2013 kl. 09:41
    Vis profil  Vis bilprofil
Du har helt ret.
Jeg ved ikke hvorfor så mange bil-tube-videoer skal indeholde noget crap-musik!

Her kan man da høre noget blow off
http://www.youtube.com/watch?v=1Pi116qU4jE

Jeg føler mig statistisk udfordret

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Torsdag 24-01-2013 kl. 09:42
    Vis profil  Vis bilprofil
Turboen æder det meste af motorlyden.
Jeg føler mig statistisk udfordret

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Torsdag 24-01-2013 kl. 10:22
    Vis profil  
Det jeg virkeligt savner, er den brølende motor med webere, skrap knast, og den virkeligt hårde og brutale dybe lyd. Det er som om vi har glemt den tilbage i slut 80'erne. Den gang var toyota'erne godt med, inden alt sammen gik over i indsprøjtningsmotorer, og lyddæmpning :)
De eneste steder jeg sådan rigtig ser hårdt pumpede motorer, er når man en gang i mellem finder tiden til at være tilskuer til et rally.
Idag har producenterne travlt med at lyddæmpe, og designe, men i mine øjne så er der ikke noget mere røv kedeligt end at man ikke kan høre en potent motor, i forhold til en motor hvor man kan høre den arbejder og trækker vejret :)
Jeg er klar over at jeg nok selv er tabt et sted i 80'erne og 90'erne, for idag handler det jo om komfort og køreglæde med gadgets og elektronik. Bevares det er lækkert med luksus :)


Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Torsdag 24-01-2013 kl. 10:34
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg tager ud og kigger på Hill Climb en gang imellem, bevares det er godt nok gamle biler, men de får godt nok klø!


Jeg føler mig statistisk udfordret

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Torsdag 24-01-2013 kl. 10:46
    Vis profil  
Hvis man sådan lige skal se væk fra at mærket ikke er toyota, så er denne her en af mine yndlinge, når vi snakker lyd :
http://www.youtube.com/watch?v=SiRPm9sl_b8

Jeg har set og hørt en 190 EvoII "live" ved padborg park, og aldrig i mine livs skabte dage har jeg hørt så lækker motorlyd :)
Klippet er dårligt, men lyden repræsenterer den trods alt nogenlunde :)

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 250
Torsdag 24-01-2013 kl. 12:00
    Vis profil  
Det kan godt være at folk ikke tuner så meget mere (måske) men jeg skal da love for at der er holdninger til det

Nu har jeg de sidste par dage pløjet Toyotaclubsweden igennem, og der er da helt anderledes gang i den skal jeg love for. Mystisk. Måske fordi de p.g.a. deres lempelige afgifter har adgang til meget sjovere biler end vi har.

Skal jeg selv vælge vil jeg hellere bruge pengene på at gøre min bil sjov at køre i (også selvom den er 20 år gammel) end jeg vil købe et prestigemonster. Jo jo, jeg kan da sagtens se det flotte i en Audi A6 eller en Lexus, men jeg har bare ikke brug for at bling blinge. Har været der med en spritny Volvo S60T5 som ikke engang kunne holde til de std. heste den havde, hverken motormæssigt, bremsemæssigt eller køreegenskabsmæssigt. Så den blev byttet ud med en tudegrim Impreza Bugeye som på trods af at den kostede det samme havde nada prestige, men var mange gange sjovere at køre i. Så jeg synes det er meget sjovere at sætte Audifacisten på plads med en god gang bundgas end at køre rundt i en pæn familiebil som alle nikker anerkendende af. (På bane selfølgelig, det er jo en trackdayracer jeg vil bygge ) Vedr. tuning og image. man kan altså sagtens være en tunerdrengerøv og alligevel have den rette indstilling til tingene. Er selv tidligere kørelærer, og kunne aldrig finde på at udsætte andres liv for fare. Derfor siger jeg også altid til de unge knægte, at det er inde på banerne at man skal bevise hvor meget hår man har på brystet.

Har spekuleret på om det er denne sides opbygning der gør at vi ikke hører så meget til tuning, men ovre på toyotaklubdanmark er der jo heller ikke så meget gang i netop det. Meen det hjælper jo heller ikke ligefrem på tingene at man bliver rangdelt og forskelsbehandlet efter hvor mange indlæg man laver på en måned eller hvordan det nu hænger sammen. Har selv været herinde siden 2008 tror jeg det er, og deltager i de tråde som interesserer mig, og hjælper hvis nogle har spørgsmål om problemer jeg kan hjælpe med, men alligevel er jeg kategoriseret som meget lidt aktiv.???.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Torsdag 24-01-2013 kl. 12:14
    Vis profil  Vis bilprofil
Det der pointsystem skal du altså ikke gå så meget op i. Det er ikke helt til at regne med alligevel.

Jeg synes det er helt fint hvis folk vil hsve hurtige biler, men jeg gider bare ikke selv tunede/ulovlige biler, slet ikke når jeg ikke selv kan/gider skrue.

Så vil jeg hellere have en lovlig IS-F med 400HK og V8 lyd end en ulovlig Avensis med samme effekt hvis jeg altså havde tegnebogen til det.

Jeg har ikke købt min Lexus pga blingbling effekten. Jeg har købt den fordi den kører skide godt, er pæn at se på og er meget driftsikker.

Og nej den er ikke hurtig, men jeg bruger det som sagt heller ikke, så 208hk er rigeligt til mig.

Jeg har altid gået mere op i looks end performance og når man kan få en 2.5V6 til at køre 18-19 km/l så viser det vist med al tydelighed at min kørsel ikke på nogen måde er sporty haha
Toyota til det grove - Lexus til det sjove

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Torsdag 24-01-2013 kl. 12:14
    Vis profil  
Jeg synes tuning er spændende, både NA og trykladning.

Men skulle jeg gå igang med et projekt ala mine tidligere, blot med Toyota, ja så ved jeg simpelthen ikke hvilken model og motor jeg skulle begynde at lege med. Vi er formentligt ude i at lege med en st.car og med en vild satan af en motor.
Men jeg kan simpelthen ikke finde motor og bil med de rette køreegenskaber som ville matche hinanden, så man kunne bruge det som hverdags bil. I min optik er der ikke ret meget at vælge imellem i mærket, men det kan selvfølgeligt skyldes min uvidenhed :)
Toyota er i min optik gået hen og blevet en "morfar" bil, eller den fornuftige familiebil. Den opfordrer ikke ligefrem til sjov og ballade, men det kan jo også skyldes efterspørgsel i den her del af verdenen :)

Hvor er alle Toyota tunerne?



Torsdag 24-01-2013 kl. 15:52
De kan godt finde ud af at tune og style på toyota familiebiler i USA

http://www.cardomain.com/ride/3800637/2000-toyota-camry/page-6/

I Danmark er den som om den slags desværre forbeholdt VW




Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Torsdag 24-01-2013 kl. 16:00
    Vis profil  
USA er mulighedernes land, og så er det lige meget om det er en en gammel riskoger eller om det er en amerikaner i detroit jern.

Her i landet, der er det jo primært VAG biler, eller franske biler, som der leges med.
Det afhænger jo i den grad af hvor mange der sælges i det enkelte mærke, for jo mere populær mærket er, jo flere dele er der at finde, uden man skal stå og opfinde dem selv :)

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Fredag 25-01-2013 kl. 09:19
    Vis profil  Vis bilprofil
Det giver jo ikke mening, Toyota er ikke ligefrem et nichemærke.
Jeg føler mig statistisk udfordret

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Fredag 25-01-2013 kl. 09:47
    Vis profil  
Både Celica og Supra samt MR modellerne, de er da ganske udbredt som projektbiler, både med tuning osv. Toyota har nogle andre modeller i japan og USA bla, ala Nissan har også. I japan hedder de første primera nemlig bluebird (modellen bluebird kender vi i forvejen her hjemme som forgænger for primera), og i USA hedder den så infinity. Kært barn har mange navne :)
Så Toyota har nogle nichebiler, men det er som om de så småt er ved at gå i glemmebogen desværre.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Onsdag 20-02-2013 kl. 03:18
    Vis profil  
Enig- et stykke hen af vejeb. Men en Celica 3sge (Med indsprøjtning) lyder helt fantastisk med et KN Filter på. Jeg har netop "tunet" min st162 med sådan et filter. Har ikke brug for at gøre yderligere ved den, den er ren fornøjelse som den er nu. Står 100% Original udover filteret.

Hvor er alle Toyota tunerne?



Onsdag 20-02-2013 kl. 15:42
Er enig med Rene,..men jeg er nok også "gammel"-!!!!
Min Carina er også" tunet",..den fik ca 200hk, med det TRD kit man kunne få, og den er sku sjov.
Det tuning der ikke kan ses,..jeg går meget op i at det er morfar, og originalt, højst lidt fælge ell lig.Gerne Toyota´s fælge.
Min supra var også sådan, men havde dog 300+.og rigtig sjov.og så heelt standard ud...igen, det nok alderen, og skriver man at ens lille 1,3 Rolla har 200+, så skal man nok forvente besøg, da Jens betjent sikkert kigger med her også.
Og nogle er måske også blevet det klogere, at der er afregning, ved kasse 1, hvis man dummer sig...forsikringen bakker jo ud!!
Toyota byggede jo sjove biler,.har selv en del, men dem der ikke passede på de sjove biler,..men kun tunede,og ikke brugte 3000kr på undervognsbehandling,..men gerne 10 af de lange på anlæg, ell andet,..
de har sku ikke noget at skrue et i mere, da rusten har ædt det
Det derfor der ikke er mange GT biler at skrue i, ud over alle de der højrestyrede Supraer,..som jo dog også er sjove
Jeg holder på original,...det holder også værdien

Hvor er alle Toyota tunerne?



Onsdag 20-02-2013 kl. 15:49
Og til Claus Gundersen,...
Ja,....bliver selv helt "høj" af lyden, fra de gamle Solex kaburatores snorklen efter lyden, når min gamle GT for lidt at leve af,..magen til lyd, kan næsten ikke laves idag.
Det kun lige nogle af de V8 ere som det skruer lidt på i USA, som står mål til det.
Prøv at google Camry TRD,.....uhhmmmm, nascar edition!!

Hvor er alle Toyota tunerne?



Onsdag 20-02-2013 kl. 21:00
http://www.youtube.com/watch?v=VAxVFhlEZ6A

og

http://www.youtube.com/watch?v=PCHL1cFm8I8&NR=1&feature=endscreen


Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 500+
Torsdag 01-03-2013 kl. 23:21
    Vis profil  
Hej Rene. Jeg er enig med dig, i henhold til at man hellere skal købe en "original" vild bil, end at begynde at tune/gejle. Flot Lexus du har:) Impornerede at den kan gå gå 18-19 km/l!! Min rekord i min Celica 2.0 standard, er 12,7 km/l på et stræk fra Århus til Lemvig og retur med 90 km/t i 5.gear. Jeg må de hellere skynde mig og køre den i havnen og købe en bil med v6 og større slagvolumen:) Der er åbenbart sket ekstremt meget med Toyotas motorer siden 1988:)


Hvor er alle Toyota tunerne?



Søndag 02-03-2013 kl. 17:00
Allan: Du skal nok ikke regne med den går 18-19km/L i gennemsnit, det er nok kun når der er medvind, og han kører ned af en bakke. Den er opgivet til 11km/L

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Søndag 02-03-2013 kl. 17:11
    Vis profil  Vis bilprofil
Det er med varm motor og med landevejshastighed. Den Går længere af literen end min Carina så jeg fatter ikke hvorfor den er opgivet til lidt over 10 km/liter
Toyota til det grove - Lexus til det sjove

Hvor er alle Toyota tunerne?



Søndag 02-03-2013 kl. 17:14
Kender selv en der har en.
Hvor meget mener du din går i gennemsnit på en tankfuld

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Søndag 02-03-2013 kl. 17:21
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg kørte til grænsen over Silkeborg og Århus hvor jeg måske kørte en halv time i de 2 byer og videre forbi en kammerat i Sønderborg hvor han kørte rundt i byen i nok 3 kvarter eller en time for at prøve bilen. Dér kørte den 13.3 km/liter over 450 km. Målt efter fuld tankning. Det kan hverken min gamle Carina eller min fars nye Mondeo 2.0 gøre
Toyota til det grove - Lexus til det sjove

Hvor er alle Toyota tunerne?



Søndag 02-03-2013 kl. 17:23
Der er faktisk ret godt af sådan en bil/motor, toyota er jo ikke kendt for og lave økonomiske motorer

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 5
Søndag 02-03-2013 kl. 17:31
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg er også positivt overrasket. Det kan selvfølgelig ikke helt sammenlignes men min 2.0 SportsVAN fra 2005 kan jeg ikke få over 12 km/literen. Selv uden bykørsel
Toyota til det grove - Lexus til det sjove

Hvor er alle Toyota tunerne?



Forum rating: Top 50
Søndag 02-03-2013 kl. 20:03
    Vis profil  
pedersen til gengæld kan toyota køre det de er opgivedt til

Hvor er alle Toyota tunerne?



Søndag 03-03-2013 kl. 07:25
Ja lasse, det kan du faktisk have ret i, de lover heller ikke ret meget

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg