Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Blæsermotor T25



Forum rating: Top 500
Tirsdag 09-10-2013 kl. 18:17
    Vis profil  Vis bilprofil
Hej gutter..
Jeg har en T25 hvor jeg af flere omgange har oplevet at blæseren i kabinen ikke kører.
Pludselig stopper den og jeg kan ikke få den til at køre overhovedet.. har prøvet at regulere på den runde "knap" på betj. panelet, samt prøvet diverse indstillinger men den starter ikke. Pludselig starter den af sig selv ud af det blå, mens et klik lyder, som fra et relæ.
Jeg har talt med toyota om det og har haft bilen dernede i to omgange. Første gang var uden success, og i dag efter de har haft bilen i to dage, bliver jeg ringet op med melding fra værkføreren at min bil er klar. Jeg spørger hvad problemet var, og han svarer at det er pga. klimaanlægget står i AUTO mode. (Det skal nævnes at der er fyr monteret i bilen - og da skal klimaanlægget indstilles så den blæser på forruden og max temp. samt auto og ac slået fra). Når mit fyr så starter, mener de at blæseren ikke kører fordi bilen ikke er varm endnu, fordi jeg stiller den i AUTO, hvad jeg selvfølgelig ikke gør. Jeg har sendt dem en video der viser præcis hvad der sker når blæseren ikke vil køre, og jeg viser i videoen flere indstillinger hvor blæseren ikke kører. Dette har intert med fyret at gøre, det bliver bare et problem at blæseren ikke kører når hele pointen med fyret kræver at blæseren fungerer og kan fjerne is og dug.
De fortæller så de har skiftet et arbejdsrelæ, og det giver pludselig mening, hvis man tænker over jeg har sagt til dem ved indskrivningen at et klik som fra relæ lyder når blæseren pludselig starter.
Er der nogen der har erfaring med blæser problemer i deres T25 ?

Vh. Jesper

Blæsermotor T25



Tirsdag 09-10-2013 kl. 20:08
Har haft samme problem med vores T25, det blev løst ved at Toyota udskiftede blæsermotoren. Vi fik skiftet elektronikken ( frontpanelet )et par gange uden at det hjalp, men da jeg fik presset igennem at blæsermotoren måske var problemet, skiftede de den og vi havde ikke mere bøvl. ( med a/c ) bilen er skiftet, der var bare for mange ting, bla fik vi samme sang med vores oliefyr. Vi har ligesom så mange andre været hele vejen rundt med samtlige fejl.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg