Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - styling  :  Om styling, ekstraudstyr mm.

Centrallås på Corolla



Forum rating: Top 500+
Lørdag 19-10-2013 kl. 21:56
    Vis profil  
Er der nogen i midt/ Vestjylland der kan hjælpe med at installere et centrallås system i corolla?? Står virkelig som et kæmpe ? Over hvordan hulen det skal gøres!! Skal lige siges den ikke er født med noget der ligner det så det er det hele der skal monteres det er dette her sæt http://www.astina.dk/alarmer/centrallaas-system-med-fjernebtjening-p-114857.html?cPath=685_769

Det ser sådan her ud under beklædningen
https://www.dropbox.com/s/3evpo4coavl3qhe/2013-10-17%2023.16.48.jpg

Håber sku i kan hjælpe




Centrallås på Corolla



Forum rating: Top 250
Søndag 20-10-2013 kl. 08:32
    Vis profil  
Jeg er desværre fra Sjælland, så jeg kan ikke hjælpe fysisk med installationen.
Men jeg er 99% sikker på at motoren skal monteres så den trækker/skubber på den stang der går i gennem plastic'en i den øverste del af døren. Du kan eventuelt lige verificere ved at låse døren med nøglen og se, om ikke den stang bevæger sig.
I det sæt du har købt, så skal motorerne med flest ledninger monteres i de forreste døre, da disse kan reagere på op-/ låsning og aktivere de andre motorer.
Det er svært, ud fra billedet, at vurdere hvor det vil være bedst at placere motoren, det kræver nok lidt fiflen.

Centrallås på Corolla



Forum rating: Top 500+
Søndag 20-10-2013 kl. 08:43
    Vis profil  
Motoren skal ikke på der da det kun er den til at åbne selve døren med, låse stangen ligger lodret helt henne ved enden af døren næsten opad vinduet.. Og derfor ekstrem svær at få fat i:(

Centrallås på Corolla



Forum rating: Top 250
Søndag 20-10-2013 kl. 09:02
    Vis profil  
Så var jeg da helt ved siden af.
Du har selvfølgelig haft plastic membranen af, ik'?
Jeg kan godt huske fra min Celica, at der ikke var meget plads derude yderst i døren hvor selve låsen sidder. Der var det heldigvis en original centrallås jeg skulle installere, så det gik lidt nemmere.

Centrallås på Corolla



Forum rating: Top 500+
Søndag 20-10-2013 kl. 09:08
    Vis profil  
Jo har haft taget den væk, og kan også sådan nogenlunde finde et sted til motoren, problemet er bare at jeg ikk ved hvordan skal få monteret stangen imellem motor og låsestangen, tør ikk begynde at skulle hele døren i atomer for tror ikk jeg kan samle skidtet igen;) noget andet er de bagdøre der er er der ikke lavet hul til at man kan føre en ledning igennem, men der er en slags prop fra kabinen og ud men ikke nogle til selve døren? Skal jeg ikk bare selv lave et lille hul til de 2 ledninger og sætte en gummikant i hullet så de ikke bliver skåret over med tiden og så ellers bare trække dem igennem der?:)

Centrallås på Corolla



Forum rating: Top 250
Søndag 20-10-2013 kl. 12:29
    Vis profil  
Med hensyn til fordørene, så kommer du nok ikke uden om at skulle skille den mere ad, for at kunne komme til. Tag nogle billeder undervejs, så man har en idé om hvordan det skal se ud når det er samlet.
Med hensyn til bagdørene, ja så er du nok nødt til at bore hul i døren, hvis der ikke allerede er. Og ja, så giv den en gummikant rundt, hvis ikke du kan finde en gummimanchet der passer. Det bedste ville nok være at prøve at finde nogle gummimanchetter hos en hugger som passer. Så løber ledningerne heller ikke frit, når døren er åben og man undgår at der kan komme fugt ind i selve døren.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg