Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
In Car Entertainment  :  Om autostereo, navigation, DVD, montering mm.

Hjælp til touch and go



Forum rating: Top 500+
Søndag 26-01-2014 kl. 00:49
    Vis profil  
Hej. Jeg har for nyligt erhvervet mig en brugt Avensis T27 med Touch and Go Plus. Jeg har fået det parret sammen med min Samsung Galaxy S4, og det virker fint med at streame musik og foretage opkald.

Jeg har oprettet mig en konto på Toyota kundeportalen, og jeg har prøvet at sende nogle adresser fra Google maps til Toyota serveren, hvilket virker fint.

Problemet er så at jeg ikke kan få dem fra Toyota serveren til min Touch and Go. Jeg har indtastet mit brugernavn og password i Touch and Go, men når jeg går ind i navigations delen, og vælger hent adresser fra serveren, så gå der et stykke tid, og den siger så at forbindelsen mislykkedes. Efter nogle forsøg er det ligesom om at systemet genstarter og Toyota logoet kommer frem på skærmen.

Jeg har også installeret applikationerne til vejrudsigt og benzinpriser, og de ser heller ikke ud til at kunne få forbindelse.

Der ser ud til at være hul igennem til telefonen, da jeg kan streame musik og foretage opkald, og mobil data er slået til på telefonen, og jeg kan fint komme på nettet på selve telefonen.

Nogen der har en ide om hvad der kan være galt?

Hjælp til touch and go



Forum rating: Top 500
Søndag 26-01-2014 kl. 10:13
    Vis profil  Vis bilprofil
Jeg har samme problem på min Yaris,
kan heller ikke oprette forbindelse til nettet
via telefonen.


Hjælp til touch and go



Forum rating: Top 500+
Søndag 26-01-2014 kl. 14:25
    Vis profil  
Jeg fandt ud af hvad der var problemet. På telefonen skulle man ind og enable internet delning over bluetooth og så kørte det. Jeg troede egenligt at det automatisk var slået til, når man havde oprettet forbindelse med bluetooth, men nej.

Nu ser det ud til at virke både med at downloade adresser og komme online med applikationerne.

I mellemtiden er jeg stødt på et andet problem:

Jeg havde en 32 GB USB stick hvor jeg havde kopieret en masse MP3 over på, og det virkede egenligt fint, bortset fra at der var nogle enkelte numre der blev sorteret forkert, fordi ID3 tagene enten manglede eller ikke var opdateret.

Jeg brugte så noget tid på at rydde op i mine MP3 filer og opdatere ID3 taggene, så alle numre har både ID3 v.1 og v.2 tags. Efterfølgene har jeg fået det problem at random funktionnen kun kan spille de samme 3 numre, og hvis jeg vælger et bestemt album kan jeg ikke skifte videre til næste nummer, medmindre jeg først går ind i titellisten og vælger derfra.

Er der nogen der har oplevet samme problem, og er der nogle retningslinier for hvordan MP3 skal være sorteret, hvordan ID3 taggene skal se ud osv. for at det virker optimalt?

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg