Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Avensis T27 - CVT og tagbøjler QA



Forum rating: Top 50
Onsdag 11-05-2014 kl. 23:50
    Vis profil  Vis bilprofil
Hej alle
Har ikke været særligt aktivt herinde de sidste mange år - men det skal nu ikke holde mig fra at hører mit tidligere tiders ynglings forum ad - nu da Avensis T22'eren står til udskiftning efter 16 år og 340.000 km (de 11 år i min varetægt).

Jeg har i første omgang tænkt mig at kigge mod Avensis T27 - nok i 1,8 Benzin stationcar - og har her et par spørgsmål.

Der er nogle få derude med CVT/multidrive gearkasse - og teknologien tiltaler mig lidt.
Er der nogle der har nogle reelle erfaringer med dette - og ikke mindst, holder det mon, eller er det lige så risci som at købe en tysker med DSG gearkasse ?

Jeg køre ret ofte med windsurf grej på taget - og på T22'eren med tagræling kan jeg sætte tagbøjler på med en længdeafstand af 110cm.
På T27 uden tagræling ser det ud til at jeg er "låst" til en afstand på ca 70cm - hvilket ikke er meget når der skal spændes lange ting fast.
Har set at der er et par yderligere dæksler i taget - men det er vel næppe fordi det er muligt at sætte tagbøjlerne med længere afstand imellem ? ?
Gode ideer til tagbøjle situationen modtages gerne - da jeg vil være træt af at have det som show-stopper for en T27 - og lige PT er det faktisk min største bekymring.

Folk med begge ben på jorden, hænger ikke på træerne.

Avensis T27 - CVT og tagbøjler QA



Forum rating: Top 500
Fredag 12-05-2014 kl. 22:36
    Vis profil  
Jeg kan reelt ikke svare på dit spørgsmål, men bliv ballonskipper som mig, og begynd at kitesurfe istedet! Træ brædder og fem kites er ikke noget problem i en Yaris, så det bliver slet ikke noget problem i en Avensis God vind!

Avensis T27 - CVT og tagbøjler QA



Forum rating: Top 50
Tirsdag 13-05-2014 kl. 22:20
    Vis profil  Vis bilprofil
he he - skal faktisk på et kite-surf kursus til August - men er nu ikke overbevist om at jeg dropper windsurf af den grund.

Håber lidt er nogle der har en T27 stationcar - evt. med CVT der kunne dele lidt erfaringer - men der er måske ikke så mange herinde der i det hele taget har denne model.
Folk med begge ben på jorden, hænger ikke på træerne.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg