Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

ABS fejl i Corolla E10 fra 1997



Tirsdag 04-08-2014 kl. 07:07
Hej TE!

Jeg er ved at lave vores trofaste Corolla klar til syn, som i længere tid har døjet med ABS-fejl. Jeg udlæste fejlen til at være to ABS-sensorer (skiftet - virker nu), og så en fejl 11 (Relæ for modulator ventiler Fejl på kredsløb, Ledninger/ stik, Relæ) - som jeg stadig døjer med.

For det første, hvor sidder dette relæ for ventilerne? Jeg har fundet det jeg vil kalde pumperelæet, som sidder over køleren i venstre side, men kan ikke gennemskue, hvor det andet kan være. Det er heller ikke vist i Tolerance Data eller Autodata.

Jeg har fejlsøgt vha. Tolerance Data og Autodata, og alle måleværdier på pumperelæet og ventilerne er ok. Pumpen kører også. Jeg mangler dog lige at måle stikket ved ABS-styreboksen igennem. Men så er jeg også ved at løbe tør for ideer!

Har i erfaring med, hvad sådan en ABS fejl 11 typisk er? Og hvor dælen sidder det ventilrelæ?

På forhånd tak! :)

Med venlig hilsen
Rasmus

ABS fejl i Corolla E10 fra 1997



Tirsdag 04-08-2014 kl. 07:36
Hov, fandt da vidst lige ud af at ventilrelæet må sidde sammen med pumperelæet ved køleren. I så fald er det også gennemtjekket - nu er jeg bare mere på bar bund! :)

ABS fejl i Corolla E10 fra 1997



Tirsdag 04-08-2014 kl. 16:08
Nu fik jeg gennemmålt styrebokskablerne, og kan se der er for høj modstand mellem klemmerne til ventilerne og stel (ca. 6 ohm på dem alle). Dårlig stel må være fejlen! Men er der nogen der ved, hvor der trækkes stel fra, til ABS-blokken? :)

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg