Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Jura, SKAT mm.  :  Om forsikring, importafgift mm.

afmeldt bil på plader



Fredag 15-08-2014 kl. 22:29
Har kig på en bil som står med plader på, men som ifølge diverse nummerplade søgemaskiner er afmeldt. Sælger siger at det skyldes at hans ekskæreste har afmeldt bilen og siger at han arbejder på at få den registreret igen.
For det første er der vel ikke andet for ham at gøre end at aflevere pladerne? Den kan vel ikke registreres med de plader igen?
Når hans kæreste har afmeldt den står hun vel som ejer på papiret. Hvis han sælger den uden hendes samtykke, kan jeg så ende med problemer?
Generelt skal den afmeldte registreringsattest vel bruges hvis man skal have nye plader til den?

afmeldt bil på plader



Fredag 15-08-2014 kl. 23:01
det er så kømpliseret i dag at skat ikke kan findeud af det selv...


afmeldt bil på plader



Forum rating: Top 100
Lørdag 16-08-2014 kl. 16:46
    Vis profil  Vis bilprofil
Vedkomne der har registrerings attesten i hånden kan tvangs afmelde den selv om man ikke er ejer af bilen
Carina E kører bare

afmeldt bil på plader



Forum rating: Top 250
Lørdag 16-08-2014 kl. 20:19
    Vis profil  
Nummerpladerne skal afleveres til Skat, hvis bilen afmeldes. Så du har helt ret i, at han ikke kan få indregistreret bilen igen på samme nummerplader.
Og som Kim skriver, så kan en hvilken som helst person som er i besiddelse af den originale registreringsattest afmelde eller omregistrere bilen, uagtet ejerforholdet. Så personen kan rent faktisk godt være ejer af bilen.
Hvis du køber en bil, som sælger rent faktisk ikke ejer, så vil jeg tro du har en stor sandsynlighed for at miste dine penge, da du allerede med din nuværende viden burde have undersøgt ejerforholdet yderligere, inden købet.

Så mit råd til dig vil helt klart være, enten at finde en anden bil eller fortælle sælger at han kan vende tilbage, når han har fået omregistreret bilen i sit eget navn, og kan fremvise en original registreringsattest.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg