Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Avensis T25 antenne problem..



Forum rating: Top 500+
Onsdag 07-08-2015 kl. 22:28
    Vis profil  
Hey all...
Nogen der har noget erfaring med T25 radio antenne ?
Min station car fra 2007 med rudeantenne, har elendig radiomodtagelse, på min tur til kroatien i ferien, har jeg ikke kørt 5 km. Uden at søge efter station på radio, konstant skrat!! Herhjemme er det lidt bedre, men stadig meget skidt :(

Spørgsmålet er bare om det er rudeantennen, der bare er generel dårlig, forstærkeren der sidder i c-stolpen der er defekt eller headuniten, hvilket jeg nu ikke tror ret meget på..
Andre der har rodet med det og vil dele lidt info om evt. Sygdomme ?? :)

//Jesper

Avensis T25 antenne problem..



Torsdag 15-12-2016 kl. 19:54
Hej Jesper
Jeg har samme problem og skiftede for noget tid siden radio ud med en navigation og det har ikke hjulpet. Så forsøgte jeg med signal/antenneforstærker, men det hjalp heller ikke, så jeg har ikke fundet en løsning endnu og mangler også, svar på, hvad man kan gøre

Avensis T25 antenne problem..



Forum rating: Top 500+
Torsdag 15-12-2016 kl. 20:26
    Vis profil  
Tak for info, men desværre ikke en løsning :)

Jeg har også en Toyota navi i, men prøvede at skifte kabel og antenne forstærkeren i c-stolpen uden resultat, nu er det enten at skifte ruden med antenne i, eller måske er det bare dårligt fra fabrikken, bare sjovt der ikke er flere der brokker sig over det så..

Jeg har haft det lidt på standby, da jeg ikke rigtig vidste hvad jeg lige gjorde, men ville da stadig være lækkert hvis der lige sad en med løsningen :)


Avensis T25 antenne problem..



Forum rating: Top 250
Torsdag 15-12-2016 kl. 20:27
    Vis profil  
Hvis i har en billig USB oplader siddende permanent i cigarstikket, kan den lave støj på signalet, faktisk så meget at radioen næsten ikke kan modtage, så prøv at tage den fra.

Avensis T25 antenne problem..



Forum rating: Top 250
Torsdag 15-12-2016 kl. 20:32
    Vis profil  
Jeg bøvlede også med det, skiftede radio til en mad navi, det duede ikke, satte den org. i igen, det virkede ikke, en dag jeg gjorde bilen ren indvendig pillede jeg opladeren ud der sad bag i kardanboksen, og vupti, så kunne den fange stationer, og ikke mindst holde dem igen, jeg havde imellemtiden spurgt på ny antenne til Versoen ved Toyota, den skulle jeg ikke have, 2714,- kr + moms for foden med 1 m. kabel.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg