Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Toyota Celica T23



Forum rating: Top 500+
Torsdag 10-06-2016 kl. 10:21
    Vis profil  
Hej!
Jeg har mig en Celica T23 GT Som jeg går med overvejelserne om at få en bananmanifold og sportsudstødning på. Så jeg ville lige høre hvad I ville anbefale mig? - Det skal siges at bilen skal kunne synes med udstødningen.
Har haft kigget lidt på TRD og Fox udstødningerne.


Toyota Celica T23



Søndag 11-06-2016 kl. 23:21
Den har vist allerede en udemærket banan fra fabrikken. De eneste jeg har set er fra DC, og de ligner de originale til forveksling, bare i blankt rustfri.
Mht. bagpotten, så held og lykke med at finde en TRD. Jeg har kigget det sidste år uden held, da de er udgået. Jeg er selv mere ovre i Blitz, Fujitsubo eller Apexi, men de er alle ret svære at få fat i (USA eller Japan import). Og de bliver alle lavet i modeller med fornuftigt lydniveau.

Toyota Celica T23



Forum rating: Top 500+
Tirsdag 12-06-2016 kl. 09:32
    Vis profil  
Michael, Jeg vidste ikke at den var født med sådanne en manifold, så er det i hvert fald ikke det som jeg skal kigge så meget efter - Mht. TRD kan det faktisk godt stadig lade sig gøre at få fat i sådan en udstødning, men de koster omkring 5100 kr. har jeg fundet ud af. Men jeg aner så ikke om den kan synes med den også uden jeg får bøvl med synsmanden.


Toyota Celica T23



Mandag 13-06-2016 kl. 06:25
Jeg mener den sagtens vil kunne synes med en TRD. Det skulle være en af de mere afdæmpede typer, som også er det jeg går efter.
Prisen du har fundet er ikke helt skæv i forhold til så meget andet. Må man spørge hvor du har fundet dem henne?

Toyota Celica T23



Forum rating: Top 500+
Mandag 13-06-2016 kl. 08:46
    Vis profil  
Jeg er helt enig med dig Michael.
Ja selvfølgelig mår du spørge Jeg gik til en Toyota forhandler, som godt mente at han kunne fremskaffe udstødningen endnu, også selvom at TRD er lukket som sådan ned. Men det jeg har bidt mig lidt mærke i, det er at det kun er selve bagpotten som koster de 5100 kr. ca. Men rigtig fed lyd hvad jeg har fundet på nettet i hvert fald.
Der ud over har jeg også i få tilfælde kunne finde en TRD udstødning på Ebay Der er dog længe imellem at jeg støder på sådan en, men det sker.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg