Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Bremser giver lyd på Avensis



Forum rating: Top 500+
Onsdag 27-07-2016 kl. 22:31
    Vis profil  
Hej
Jeg har lige købt mig en fin brugt Avensis 2,2 D-CAT STW. Nu er vi på tur i Norge og som nogen måske ved, så er de norske veje ikke altid lige jævne.
Jeg opdager en lyd - et "klonk" - når jeg kører over en ujævn vej. Søger under bilen, men kan ikke bestemme, hvor lyden kommer fra.
Ved et tilfælde får jeg "sparket dæk" og så kom lyden. Lyder som en løs bolt der ligger i en tromle, men ved nærmere eftersyn finder jeg ud af, at det er bremseklodserne, som kan bevæge sig og give den nævnte lyd. Kører en tur med foden let på bremsen henover nævnte bump - og lyden forsvinder med foden på bremsen og kommer, når jeg letter foden.
Det ser ikke ud til at der eller er noget galt med bremserne - den bremser fint og blev synet i sidste uge. Bremserne er i øvrigt temmelig nye.
Er det noget jeg skal være bekymret for eller er det noget som kan ske. Hvad skal der eventuelt gøres. Jeg har noget værktøj med, men er det store operationer, så må jeg på et norsk værksted. Bare lidt træls, når jeg har reklamationsret på bilen.
Mvh Jacob

Bremser giver lyd på Avensis



Torsdag 28-07-2016 kl. 22:58
Hvis du ikke er kørt videre, så kør bare hjem til Danmark igen.. Hvis der stadig er reklamationsret på bilen, så kør forbi værkstedet... og lad dem kig på bremserne..det sker af og til, at der kommer disse lyde, fordi at kalibrene er slidte, der hvor bremseklodserne ligger an i og derfor kan give sig,måske uoriginale klodser eller manglende montering sæt/fjedre...

Bremser giver lyd på Avensis



Fredag 29-07-2016 kl. 08:29
Ok. Super. Tak for svar. Jeg kører roligt videre

/ Jacob

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg