Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Bremser hænger! + Spørgsmål



Forum rating: Top 500+
Lørdag 06-11-2016 kl. 21:34
    Vis profil  
Hej Toyota Extreme folkens. Jeg har en række spørgsmål.. Jeg er ret så sikker på at mine forbremser hænger i begge sider en lille smule, og i hvert fald nok til at jeg kan mærke det.

1. Spørgsmål - Har jeg ikke ret i at hvis man løfter sin bil op foran i siden, og drejer hjulet rundt så burde det ikke møde modstand fra bremserne af, hjulejet skal frit kører med hjulet rundt ikke sandt?

2. Spørgsmål - Jeg har taget et billede af min ene bremse kaliber, og stemplet stod sådan her da jeg tog den af, kan det ikke passe at stemplet skal været helt tilbage, eller skal stemplet stikke så meget udover som i kan se på billedet. - http://i.imgur.com/lWsJgF3.jpg

Jeg ved at finde ud af hvad det kan være? Mine bremser piper også meget når jeg eksempelvis bremser ligeså stille hen til et kryds. Jeg bruger Ferodo bremseklodser, hvad bremseskive det er, ved jeg ikke.

Jeg har haft gliderne af for at se om de manglede smørelse, men de var fedtet godt ind. En anden ting jeg lagde mærke til var at den ene af de bremse ståltråds klips man sætter på øverst på bremse klodserne ikke var der.

Har i nogen bud på hvad problemer kan være?

Bremser hænger! + Spørgsmål



Forum rating: Top 500+
Lørdag 06-11-2016 kl. 21:46
    Vis profil  
Og det er en - Corolla Hatchback 1,6 Benzin, fra 1998

Bremser hænger! + Spørgsmål



Forum rating: Top 5
Mandag 07-11-2016 kl. 08:02
    Vis profil  Vis bilprofil
1. Det løber ikke frit som en cykelhjul, men modstanden skal være minimal.

De fejl jeg har oplevet er
A: En bremseklods der sad fast (de skal kunne bevæge sig i sporene)
B. Et stempel der sidder fast og permanent trykker på klodsen
C. Glidere der sidder fast, så hele åget ikke kan bevæge sig.

2. Stemplet kommer længere ud, jo mere slidte dine klodser bliver, så det er ikke unormalt at det stikker ud som på billedet. Det trækker sig tilbage når du slipper bremserne, men det er minimalt og kun lige nok til at klodsen slipper skiven

Bremser hænger! + Spørgsmål



Forum rating: Top 250
Mandag 07-11-2016 kl. 13:34
    Vis profil  
hvis du kun løfter det ene hjul, er der en del modstand, så skal du tvinge differentialen rundt inde i gearkassen, man kan som regel dreje den de første 5 - 10 cm. i hver retning uden nævneværdig modstand, hvis ellers klodserne slipper skiven, hvis den er sej at dreje begge veje lige fra start, så hænger den i bremsen.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg