Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Tændingslås på Avensis 2007



Forum rating: Top 500+
Mandag 24-07-2017 kl. 09:12
    Vis profil  
Jeg har problemer med at få nøglen ind i tændingslåsen på min Avensis 2007. Når jeg så sidder og "lirker" lidt med den, så går den pludselig ind.

Jeg har søgt lidt i forumet og på google, men nu vælger jeg selv at starte et spørgsmål for at få lidt konkret input.

Jeg har kontaktet låsesmeden i byen, og han siger at jeg nok skal skifte tændingslåsen ud, selvom det godt kan være det hjælper nu at give den lidt WD40 (ja det var hans forslag, selvom jeg kan se at der i denne gruppe er for og i mod WD40 i en lås).

Anyway - han siger at han kan kode en lås fra en hugger om, hvis han får den nøgle med der passer til den.

Jeg har også kontaktet Toyota og fået at vide at de kan bestille en ny cylinder hjem til mig der passer til min eksisterende nøgle. Det skal de have ca. 1700 kr. incl. moms for.

Jeg er ikke begyndt at skille noget ad endnu, for jeg har lidt sparsom tid. Jeg tænkte derfor at jeg ville starte med at høre her, hvor kompliceret en operation det er at skifte cylinderen ud. Skal man skille meget ad, og er det i det hele taget bøvlet?

Jeg er ikke selv mekaniker, men plejer selv at forsøge mig med forskellige småreparationer fordi jeg synes det er interessant og skægt.

Lad mig endelig også vide, hvilken løsning I ville gå efter - huggerløsningen eller den nye cylinder?

Tak for hjælp

Tændingslås på Avensis 2007



Forum rating: Top 250
Mandag 24-07-2017 kl. 18:55
    Vis profil  
køb en ny cylinder, i de fleste tilfælde skal du købe et helt låsesæt ved huggeren, og du ved ikke hvor slidt den nye/ brugte tændingslås er, det plejer at være rimelig let at skifte cylinder, så længe du kan få nøglen i den gamle og dreje den i tændings position.

Tændingslås på Avensis 2007



Forum rating: Top 500+
Onsdag 26-07-2017 kl. 12:31
    Vis profil  
Tak for dit svar

Jeg har nu bestilt en ny cylinder hos Toyota i Flensburg. De skal have ca. DKK 1100 for den incl. forsendelse hjem til mig.

Jeg røg jo så ud i at jeg skal lave en udenlandsk overførsel, for de er jo ikke en web-butik, så de har ikke et setup til at jeg kan betale med VISA via nettet.

Derfor har jeg forsøgt mig med at bruge TransferWise til at overføre pengene. Så nu håber jeg bare at pengene kommer frem

Tændingslås på Avensis 2007



Forum rating: Top 5
Onsdag 02-08-2017 kl. 16:04
    Vis profil  Vis bilprofil
Ok, det er da 'nyt' (for mig i hvert fald) at de vil sende til DK. Det fik jeg at vide at de ikke ville fordi de så ville konkurrere med de danske Toyota-forhandlere og det er ikke så velset .. men det vil jeg da huske næste gang jeg skal bruge originale dele.

Jeg fik en ny Lexus nøgle i DE til godt 2.000 som de skulle have 4.000 kroner for i DK. Det er da en besparelse der er til at mærke

Husk at vi ellers altid får 20% rabat ved Toyota i Risskov


 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg