Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Småproblemer efter motorskift



Søndag 09-10-2017 kl. 19:18
Ak ja. En tur til itailen, med campingvogn blev mere end min så pålidelige avensis kunne klare. På vej hjem ca. 50 km fra den tyske grænse, steg temp. pludselig voldsomt. På bare 5 sek. gik nålen fra normal stand til toppen af skalaen. Og så døde den bare. Vi kunne heldigvis nå at trille lige ind på en lille plads i vejkanten Der var masser af vand og olie på og den var ikke overophedet. Der var tilgængæld ingen kompression på.Da vi blev fragtet på værksted kunne de konstatere at noten i udstødnings knasthjulet var knækket og motoren var kaput. Lækker afslutning på ferien

Jeg har lagt en anden motor i den der har kørt 140k. Og den køre også fint. Men jeg syntes den tikker meget, eller mere end den gamle gjorde. Det er den typiske 1zz-fe tikkelyd som lyder som den kommer fra bagsiden af motoren.

Det næste er at køleren køre på de mest mærkværdige tidspunkter også med klima anlægget slukket. Ved ikke om det kan være en føler?

Voldsomt høj tomgang. Jeg ved det kan være en generel toyota ting, med høj tomgang, men når den koldstarter nu. står den med næsten 2200 omdr. det lyder jo noget voldsomt ved ikke om der kan gøres noget ved det?

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg