Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Skifte kølervæske?, håndbr.kabel just.? Avensis



Forum rating: Top 500+
Mandag 17-09-2018 kl. 20:00
    Vis profil  
Hej, jeg skal have skiftet kølervæske på min Avensis 1999 1,8 7A-FE motor. Er det nok at tage den nederste kølerslange af, eller skal motorblokken også tømmes med drænskruer? og hvor sidder de evt? Er der luftskruer til at lufte ud når den nye væske er påfyldt?

Hvordan justeres håndbremsekablet? Jeg ved godt at bakkerne er selvjusterende, men kablet må have en justeringsmulighed?

VH Andreas

Skifte kølervæske?, håndbr.kabel just.? Avensis



Forum rating: Top 100
Mandag 17-09-2018 kl. 22:26
    Vis profil  
Jeg plejer "bare" og tømme ved den store slange i bunden, ved godt at alting ikke kommer med ud men det der er i forvejen fejler vel ikke noget. Der sidder også en prop nederst på køleren du kan skrue ud i stedet for. Har nogen gange gjort det med to dages mellemrum, så må det meste være skiftet ud trods alt. Husk og åben for varmen så der render så meget ud som muligt

Der sidder en krans ved bremsebakkerne du kan give et par klik eller 3 så er den justeret op. Dog kan jeg ikke lide spørgsmålet da du åbenbart ikke har været der før. Synes det er bedst hvis du får en til at hjælpe dig første gang da det er bremser vi er ude i
Carina E 2.0 SLI (solgt 4/10-2013) Nu med Honda CR-V

Skifte kølervæske?, håndbr.kabel just.? Avensis



Tirsdag 18-09-2018 kl. 11:43
Jeg har haft tromler af for at kontrollere gangbarhed af selvjustering, og skruet dem helt tilbage. Den justerer bakkerne selv under brugen af hånd/bremsen, men kablet skal det ikke justeres? Jeg har en Citroen BX med selv justerende håndbremse der sidder kablet udvendig på caliperen, og kablet justeres op så der er nul spillerum ved armen på caliperen på denne.

vh Andreas

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg