Søgning
Tilpasset søgning

 
 
Annonce


 
Biler - mekanik  :  Om reparation, virkemåde, tuning mm.

Toyota starlet bøvl med startspærre



Mandag 20-06-2022 kl. 22:43
Hej, jeg har købt en starlet fra 1996, som jeg har lidt bøvl med.

Bilen har stået i et års tid uden strøm forinden køb og driller nu med startspærre, bilen starter og er tændt i ca 3 sekunder hvorefter den dør.

Har kun en sort nogle til bilen, så ville forhøre mig om nogle kendte en måde at få den kodet til startspærren igen eller om man eventuelt kan køre uden om startspærren med kontakter til tænding samt en til at starte bilen (da den skal bruges udelukkende til banebrug)

Har fået anbefalet at skifte motorstyring til en megasquirt eller vems, men ønsker ikke at “bøvle” med det forinden at turbo bliver monteret ønsker bare at sikre at motoren køre og lever som den skal inden turbo kit bliver monteret.

Håber i kan hjælpe.

Toyota starlet bøvl med startspærre



Torsdag 23-06-2022 kl. 00:13
Man kan ikke bypasse startspærren - dvs. man kan godt manipulere EEPROM kredsen i startspærremodulet, så bilen vil starte bare der er en nøgle med chip til stede - dette er nok ikke for amatører.

1. Har du forsøgt at afmontere batteri i 10-15 minutter?
2. Har du kontrolleret ledningsforbindelserne til læsespolen der sidder omkring tændingslåsen?

Jeg mener at huske at motorstyring og startspærremodul er parret sammen, så hvis du skifter motorstyring, skal du huske at skifte nøgle og startspærremodul også - alternativt få dem programmeret sammen igen.


Toyota starlet bøvl med startspærre



Torsdag 23-06-2022 kl. 16:12
Batteri har været afmonteret og ledningsnet har jeg forsøgt at kigge igennem, har også forsøgt at kode nøglen til med en metode jeg blev informeret om af Toyota mekaninker.

Dog har jeg fået informeret om at man kan køre uden startspærre med en megasquirt eller vems motorstyring så da der skal turbo på var det planen at gøre i stedet da styreboksen til startspærre højst sandsynligt ikke duer mere og kan ikke se grunden til at ofre penge og tid på det hvis det kan køres udenom når der bliver monteret turbo samt megasquirt motorstyring på bilen.

 
   Fandt du ikke hvad du søgte?
Tilpasset søgning
Observér indlæg