Annonce

Carlos Saintz-hjelm på Celica
Oprettet af: Brian Ingemann - medlemsnr. 5 Oprettet: 10-03-2003

Beskrivelse:
Hvorfor : Jeg sad og surfede efter en standard-hjelm til min bil, fordi jeg selv ville lave noget indsugning, og gerne ville gøre det på en anden, og gemme standard-hjelmen. Faldt så over denne Carlos Saintz hjelm, hos en ophugger på sjælland. Slog til med det samme, og så var der jo straks skred i projektet.Hjelmen som den så ud, da jeg fandt den på internettet.

Bilen som man kendte den, med standard-hjelmen monteret......lidt trist at se på.... :0)

Hjelmen kommer her direkte fra lakeren. Den blev malet i original toyota-lak (040), så der inden nuance-forskel er på den, i forhold til resten af bilen.

Indtagende blev lakeret for sig selv, da plastikdele ikke må komme med ind i tørrekabinen.....lakken vil ellers skalle af efter et stykke tid.

Hjelmen hænger i to beslag. Er rimelig besværlig at justerer ind, så den sidder 100% centreret, men tålmodighed betaler sig.

Her er den så endelig blevet monteret, klæder den jo betydeligt

Fra siden, bilen har på dette tidspunkt sine kedelige vinterfælge monteret......men det vil pynte ekstremt når sommerfælgene bliver monteret.

En anden vinkel

Før var det rimeligt svært at bedømme fronten når man skulle parkerer, men nu er det totalt umuligt med den store bule midt i det hele. Der vil blive monteret en slange fra det lille indtag, ind til KN-filtret. Og et par rustfrie plader under indtagene i siden, for at lede vandet væk fra diverse el-dele.

Hele monteringen, incl. samling af den nylakerede hjelm tog ca 2 timer.